15 dages rejse i Vietnam inkl. fly fra kun kr. 13.820

Flybilletterne fra Danmark til Vietnam er blevet væsentlig billigere de senere år. Det betyder, at du kan opleve et af Sydøstasiens mest spændende lande til en rigtig god pris.

Jeg har fundet billetter med Emirates i december, hvor du flyver fra København til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City til kr. 3.770,-

På den måde har du mulighed for en yderst oplevelsesrig rundrejse gennem Vietnam med al transport og indkvartering inkluderet samt et hav af oplevelser for kun kr. 13.820,-

Du kan se mere om rundrejsen her og læg mærke til, hvor meget, der er inkluderet, og at det ikke er en grupperejse. Dvs., at rejsen foregår i jeres tempo og I har privat transport. Ikke noget med en stor bus og 30 mennesker, der har hver deres interesse.

For nogenlunde samme pris kan I også tage på kombineret rundrejse og strandferie på hotte Phu Quoc. Se mere om den rejse her.

Har I andre ønsker til jeres rejse til Vietnam, så kontakt mig endelig. Jeg samarbejder med det danske rejsebureau i Hanoi, der hellere end gerne vil hjælpe jer. Du kan booke flybilletter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *