København-Bangkok i skolernes sommerferie for kr. 3.210,-

Royal Jordanian, der er Jordans nationale flyselskab, åbner i juni en direkte rute mellem København og hovedstaden Amman.

Flyselskabet flyver også fra Amman til Bangkok, og det betyder, at der nu er et alternativ mere, når du skal finde flybilletter til Bangkok med kun et stop. Den øgede konkurrence skulle gerne give lavere priser, og Royal Jordanian lægger da også hårdt ud med priser helt nede på kr. 3.210,- i skolernes sommerferie.

Prisen er fundet på flere datoer, f.eks. med udrejse 19/7 og hjem 31/7. Forbindelsen er dog med 5 ½ times transit i Amman begge veje, men prisen er yderst attraktiv.

Royal Jordanian er af Skytrax vurderet til et 3-stjernet selskab i kategori med f.eks. SAS, Icelandair og American Airlines.

Om det er Royal Jordanians lave priser, der har fået andre selskaber til at sætte prisen ned i juli, skal jeg lade være usagt, men Qatar Airways har flybilletter fra København til Bangkok til kr. 4.000,- på andre datoer i juli.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *