thailandrundt.dk

Bali: fly og 14 nætter på hotel for kr. 6.620,-

I september og oktober (hvor vejret stadig er godt på Bali) kan du få en skøn ferie med fly og 10 nætter på godt og anmelderrost hotel med morgenmad og gratis wifi inkluderet.

Aashaya Jasri Resort ligger i Karengasem og har bl.a. café, restaurant og swimmingpool.

Jeg har fundet flybilletter fra København til Denpasar med Qatar Airways for kr. 5.550,- (ud 20/9 og hjem 1/10), og det giver en samlet pris for fly og 10 nætter på Aashaya Jasri Resort på kun kr 6.900,–.

Det kan faktisk gøre billigere. Book Amed Sari Beach Guesthouse, der ligger på stranden, og du har en samlet pris på kun Kr. 6050,-.

Afsted i længere tid? Emirates har nogenlunde samme pris som Qatar Airways, og her har jeg fundet billetter til kr. 5.500,- (ud 20/9 og hjem 5/10) som du kan kombinerer med et godt hotel.

F.eks. Mango Tree Inn i Pemuteran, hvor du får morgenmad og gratis wifi. Samlet pris for fly og 14 nætter er kr. 6.620,-.

Vælger du Aashaya Jasri Resort er prisen kr. 7.450,-.

Husk, at dette kun er rejseforslag – du kan kombinere som du har lyst til og du kan bo flere forskellige steder på din rejse. Du bestemmer!

Find billige flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.