Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui fra kr. 10.000,- med alt inkluderet

Kombiner storby og lækre strande på denne 15-dages rejse til Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui. I kan spise lækker mad, shoppe amok og få en ordentlig dosis kultur i hektiske Bangkok inden turen går sydpå til lækre strande og driverliv under den thailandske sol.

Nedenstående er blot et rejseforslag som tidligere gæster elsker, men I kan få rejsen præcis som I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende rejsetilbud.

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 9,6 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok
I bliver selvfølgelig hentet i lufthavnen og har tre nætter på godt hotel i centrum af Bangkok. I kan tage med os på sightseeing eller udforske Thailands hovedstad på egen hånd. Der er masser at opleve, og I kan få lagt ekstra dage i Bangkok ind i rejseplanen, hvis I ønsker det.

Koh Phangan
Rejsen går nu til pragtfulde Koh Phangan, der har nogle af Thailands bedste strande. Nok er øen på turistlandkortet, men Koh Phangan er stærkt kuperet med dårlig infrastruktur, og det gør, at I kan opleve fantastiske strande, som kun kan nås fra vandsiden. I skal bo i bungalow direkte på stranden – lyder da lækkert, ik?

Koh Samui
Nu går turen til Koh Samui, der har væsentlig flere muligheder for aktiviteter end Koh Phangan. Koh Samui har rigtig gode strande, men også et kæmpe udvalg af restauranter, og du kan gøre de sidste indkøb på markederne eller en af de mange butikker.

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Alle overnatninger i Bangkok og på Koh Phangan og Koh Samui
• Al transport på rejsen – bil, tog, van og båd
• Fly tilbage til Bangkok inden hjemrejsen

Pris fra kr. 10.000,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål.