thailandrundt.dk

Bangkok, rundrejse i Nordthailand og Hua Hin for kr. 9.000,-

Det behøver ikke være dyrt at tage på rundrejse i Nordthailand med transport, hoteller og udflugter tilrettelagt på forhånd.

Peter, der har et rejsebureau i Thailand, kan lave en spændende rundrejse i Nordthailand, hvor du oplever de største seværdigheder og mere til omkring Chiang Mai og Chiang Rai.

I forhold til lignende rundrejser i Nordthailand, så er der et hav af oplevelser inkluderet, og prisen er kun 679 USD pr. person (ca. Kr. 4.500,-)

Som eksempel på, hvor billigt du kan opleve Nordthailand på din egen rundrejse med masser af spændene udflugter samt et par dage i Bangkok og afslutning i Hua Hin, har jeg lavet nedenstående rejseforslag på en 14 dages rejse/12 nætter. Udrejse  20/11 og hjem 3/12.

Både Norwegian, Turkish Airlines og Qatar Airways har masser af billige flybilletter fra København til Bangkok i f.eks. november. Prisen er ca. Kr. 2.950,- med Turkish Airlines.

 

Priseksempel

Fly København-Bangkok t/r med Turkish Airlines: Kr. 2.950,- pr. person
Hotel i Bangkok i 2 nætter – f.eks. på iSanook Residence: Kr. 250,- pr. person
Fly fra Bangkok til Chiang Mai: Kr. 300 pr. person
Rundrejse i Nordthailand: Kr. 4.500,- (679 USD)
Fly fra Chiang Rai til Bangkok: Kr. 300,- kr. pr. person
Hotel i Hua Hin i 5 nætter – f.eks. på Ayrest Hotel: Kr. 775,- pr. person

Pris i alt: Kr. 9.075,-

Dette er kun et eksempel – du kan kombinere som du vil før og efter rundrejsen i Nordthailand, som du kan læse mere om her.

Find billige flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

hotel i hua hin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *