Derfor skal du opleve Vietnam nu

Der er alle mulige grunde til at rejse til Vietnam den kommende vinter. Det spændende sydøstasiatiske land er mere populært end nogensinde, men alle rejseeksperter forudser, at Vietnam vil se et regulært turistboom de kommende år.

Det betyder, at det er nu, du skal opleve et verdens mest alsidige og interessante rejselande, der byder på alt fra smuk natur, lækker mad, spændende historie og en utrolig venlig og gæstfri befolkning.

Lige nu er flybilletterne fra Danmark til Vietnam endda rekordbillige. Jeg har fundet dem til kr. 3.700,-, hvor du ankommer i Hanoi og tager hjem fra Ho Chi Minh City. Du kan således få en uforglemmelig rejse fra nord til syd (eller omvendt) til en rigtig god pris.

Får du det danske rejsebureau i Hanoi med Kenneth i spidsen til at arrangere din rejse, så køber du lokalt og sparer et fordyrende mellemled.

Kenneth kan lave din personlige skræddersyede rejse i Vietnam – du bestemmer varighed, rejsedatoer og indhold. Sidstnævnte med kyndig vejledning fra Kenneth.

Du kan læse mere om det danske rejsebureau i Hanoi her og om de mest populære rejser, der selvfølgelig kan tilrettes efter behov: Klassiske Vietnam og strand og oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *