thailandrundt.dk

Efterårsferie i Hua Hin – 2 voksne og 2 børn for kr. 5.140,- pr. person

Tag på en billig efterårsferie i Thailand for kun kr. 5.140 pr. person ved 2 voksne og 2 børn (i dette priseksempel er der taget udgangspunkt i to børn på 6 og 8 år)

Finnair har i oktober flybilletter til kr. 3.990,- fra København til Bangkok og lige nu kan du få 40 % rabat på det dejlige familievenlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, der bl.a. har en stor swimmingpool, børneklub, barer og restauranter.

Morgenmad og gratis wifi er inkluderet i prisen på kr. 5.140,- pr. person er i superiorværelse med plads til 4 personer. Ønsker I to værelser er prisen kr. 6.285,-

Rejser I fra Billund er prisen kr. 6.485 pr. person (for et værelse). Også her er det med en rigtig god forbindelse med Finnair via Helsinki.

Både fra Billund og København er flybilletten fundet med udrejse 9/10 og hjem 20/10. Qatar Airways er et par hundrede kroner dyrere fra København.

Novotel er i øvrigt behjælpelige med transport fra lufthavnen til hotellet.

Sammenlign flybilletter her > Book hotel med prisgaranti >

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *