Efterårsferie på Bali: 2 voksne og 2 børn for kr. 6.415,-

Hold efterårsferie på Bali med familien for kun kr. 6.415,- pr. person

Er I to voksne og to børn mellem 2 og 11 år, kan I få fly tur/retur København-Bali (Denpasar) med Qatar Airways og 13 nætter på Abian Harmony Hotel & Spa i familieværelse for blot kr. 6.415,- pr. person. Og det er endda inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. F.eks. med udrejse 9/10 og hjemrejse 23/10.

Der er som altid mange andre muligheder (se alle hoteller her) og I behøver selvfølgelig ikke være en familie for at udnytte de billige flybilletter til kr. 4.750,-

Ønsker I en rundrejse på Bali eller måske et øhop til Gili og/eller Lombok med alt inkluderet, så kontakt mig endelig på info@thailandrundt.dk – min samarbejdspartner laver Danmarks bedste rejser til de skønne indonesiske øer – se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *