Familieferie på Phuket i vinterferien uge 7 for kr. 7.400,-

Er I to voksne og to børn på f.eks. 6 og 8 år har I mulighed fir at få en superbillig vinterferie omkring uge 7.

Qatar Airways har flybilletter fra København til Phuket for kun kr. 3.720,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Der er andre datoer at vælge mellem – det er bare at søge løs for at finde den afgang, der passer jer.

Kombinerer i ovenstående flybillet med et lækkert og børnevenligt hotel på Phuket som f.eks. Novotel Phuket Surin Beach Resort, så Kan I få en vinterferie for kun kr. 7.400,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. I bor i standardværelse, hvor ekstrasenge er tilgængelige.

Vælger I suiten er prisen kr. 8.675,- pr. person for fly og 13 nætter. Også her er der morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling inkluderet.

Samlet pris for familien er kr. 34.697,- – I kan spare hele kr. 17.300,-  i forhold til dansk rejsebureau!

Novotel Phuket Surin Beach Resort har bl.a. flere pools, børneklub og vandrutsjebaner. Hotellet ligger desuden få hundrede meter fra den dejlige strand i Surin.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *