Fly København-Phuket for kun kr. 3.490,-

Hvem kan udbyde de billigste flybilletter til Thailand i november og december? Konkurrencen spidser til, og du har sikkert set dette indlæg om flybilletter fra København til Bangkok med Thai Airways (priserne holder stadig), men du kan nu også finde rigtig billige billetter fra København til Phuket med både Qatar Airways og Thai Airways.

Qatar Airways har priser helt ned til kr. 3.490,- t/r – det er en fantastisk pris med et fantastisk flyselskab. Jeg har fundet priser med Thai Airways på kr. 3.925,-, f.eks. med udrejse 21. november og hjem 4. december.

Jeg har leget lidt med datoerne, og der er ingen tvivl om, at man skal være hurtig for at få de superbillige flybilletter. På andre datoer er det væsentlig dyrere.

Er du så heldig at booke en billet med Qatar Airways, så har du mulighed for at få fly t/r og 12 nætter på Horizon Karon Beach Resort & Spa for kr. 7.385,- inkl. morgenmad og gratis wifi.

Det kan selvfølgelig gøres endnu billigere – f.eks. hvis du vælger populære The Title Boutique Condotel, hvor du kan få fly og 12 nætter for bare kr. 5.330,-.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *