Fly t/r og 11 nætter på Koh Chang i januar for 3.960,-

gode hoteller på koh chang

Januar er højsæson i Thailand, og normalt er priserne på flybilletter forholdsvis høje i denne måned. Sådan var det dog ikke i år og slet ikke næste år, hvor du kan flyve fra København til Bangkok og tilbage igen for blot 2.970 kr.

Det er Turkish Airlines, der har de superbillige billetter og det er selvfølgelig med en god forbindelse via Istanbul. Jeg har fundet de billige flybilletter med udrejse den 19/1 og hjem igen den 2/2. Der er mange andre datoer at vælge mellem, og det gælder også i november og starten af december.

Turkish Airlines flyver også fra Billund og her er prisen 4.530 kr. (bl.a. ud 20/1 og hjem 1/2), hvilket også er en rigtig god pris fra den jyske lufthavn.

Jeg tillader mig lige at give et par eksempler på, hvor billigt du lave en rejse til Thailand:

Med udrejse den 19/1 og hjem igen 31/1, dvs. 11 nætter, kan du få fly fra København til Bangkok med Turkish Airlines og 11 nætter på Visa Hotel for 4.770 kr. pr. person.

Vælger du Novotel i Cha Am er prisen 6.400 kr. pr. person.

Eller hvad med populære Amari Hua Hin, hvor prisen er 6.910 kr. pr. person.

Til Koh Chang?

Vælg Elephant Bay Resort og du får 11 nætter på Koh Chang inkl. fly for blot 3.960 kr. pr. person.

Luksus? Vælg AWA Resort og prisen er 5.715 kr. pr. person.

Mere luksus? Du kan booke KC Grande Resort & Spa for 8.140 kr. pr. person, og det er stadig inkl, fly og hotel (Et stort dansk charterbureau skal have knap 14.000 kr. for fly og 13 nætter …)

Pyha, jeg kunne blive ved…men prøv selv at surfe rundt for at finde din drømmerejse.

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *