Fly+10 nætter på Koh Chang i november for kr. 4.300,-

hotel på koh chang

Regnen pisker ned, og det er ikke så mærkeligt, hvis du drømmer dig væk til varme tropeøer med hvide sandstrande og krystalklart vand. Den slags kan du få på skønne Koh Chang.

På mange datoer i november (f.eks. ud 13/11 og hjem 24/11) har Qatar Airways flybilletter fra København til Bangkok til kr. 3.600,- .

Booker du et standardværelse (gode anmeldelser) på Elephant Bay Resort er den samlede pris for fly+10 nætter kr. 4.300,-

Vil du bo 4-stjernet, så tilbyder det lækre Mercure Hideaway lige nu 40 % rabat i november. Du kan snuppe fly+10 nætter for kun kr. 5.550,-

Der er selvfølgelig mange andre muligheder – når du selv laver din rejse er det dig, der bestemmer hotel, flyselskab, rejselængde og afrejsedag!

 

Sammenlign flybilletter her > Book hotel med prisgaranti >

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

2 comments

    1. Hej Peter. Masser! Oktober er jo ikke den bedste måned i Thailand pga. regntiden (især på Koh Chang) men der er rigtig billige flybilletter i den periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *