Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2019 – Flyv direkte med Thai for kr. 4.550,-

Så er det blevet tid til et nyt pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok i skolernes sommerferie. I kan bl.a. finde billetter med Thai Airways til kr. 4.547,- med den direkte rute.

Husk, at nedenstående er gode forbindelser med kort rejsetid. Dvs., at I ofte kan komme endnu billigere afsted,  hvis I vælger flere stop undervejs eller længere transittid.

 

Fra København

Lige nu er Air India billigst med en pris på kr. 3.578,- via Delhi. F.eks. med afrejse 25/7 og hjemrejse 8/8.

Ved sidste pristjek var det Swiss, der var billigst, men prisen med det schweiziske flyselskab er nu kr. 4.191,- via Zürich. En pris I kan finde på mange datoer i juli.

Rejser I ud den 30/6 har Thai Airways billetter til kr. 4.547,- med den direkte rute. I kan f.eks. rejse retur til Danmark den 15/7, 16/7, 17/7 eller 19/7. Der kan sagtens være andre datoer med samme pris.

På flere datoer kan I flyve direkte med Norwegian til kr. 4.392,- mens Emirates (via Dubai) har billetter til kr. 4.217,- og Aeroflot (via Moskva) til kr. 3.934,-. Find flybilleterne her.

 

Fra Billund

Flyver I fra Billund er prisen til den høje side lige nu. Det er Turkish Airlines (via Istanbul), der er billigst med en pris på kr. 5.592,- f.eks. med udrejse 3/7 og hjemrejse 17/7, men prisen kan findes på flere andre datoer.

Kan I vente 6-7 timer i Istanbul på ud- og hjemrejsen har Turkish Airlines billetter til kr. 4.553,- f.eks. med udrejse 17/7 og hjemrejse 31/7. Find flybilleterne her.

 

Fra Aalborg

Også fra Aalborg er prisen som sædvanlig væsentlig højere. I kan flyve med Norwegian via København til kr. 6.098,- f.eks. med udrejse 29/6 og hjemrejse 14/7. Generelt er det Norwegian, der er billigst i hele juli med priser fra kr. 6.500,- og opefter. Find flybilleterne her.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I også have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Se mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *