Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2019 – det er billigt lige nu

Allerede i juni fik jeg de første forespørgsler omkring rejser til Thailand i sommerferien 2019. Der er ingen tvivl om, at det er blevet utrolig populært at rejse til Sydøstasien om sommeren. Men hvordan ser det ud med prisen på flybilletter til Bangkok i skolernes sommerferie 2019? Det har jeg taget et kig på her:

Fra København
Lige nu kan I booke flybilletter fra København til Bangkok i juli 2019 for kun kr. 2.992,- med Ukraine International Airlines via Kiev med en supergod forbindelse.

Også Air India (via Delhi) har rigtig gode billetter. Prisen ligger på kr. 3.368,- på mange datoer. Air India arbejder i øvrigt på at få sin femte ugentlige afgang fra København til Delhi. Det er blevet en meget populær rute, hvor mange danske passagerer flyver videre til bl.a. Bangkok.

Også fra København har Lufthansa (via Frankfurt) priser på kr. 3.885,- og med Finnair (via Helsinki) koster det lige under kr. 4.000,-.

Fra Billund
Flyver I fra Billund er der også gode billetter, og det er med Lufthansa via Frankfurt. Normalt er Lufthansa ret dyre, men lige nu ligger prisen ligger på ca. kr. 4.100,-  – f.eks.med udrejse 2/7 og hjemrejse 19/7.

Fra Aalborg
Fra Aalborg er prisen som sædvanlig væsentlig højere. Det er KLM (via Amsterdam), der er billigst med en pris på kr. 5.695,- som I kan finde på mange datoer i juli.

 

Vil I også have et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – I kan se mere om rejserne her.

Se mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *