Flybilletter til Phuket – fra kr. 4.330,- i januar

Flybilletterne fra Danmark til Thailand er rigtig billige i øjeblikket, og det er ikke kun til Bangkok.

Jeg har søgt lidt på nettet for at tjekke det aktuelle prisniveau til Phuket, og der er faktisk også nogle gode billetter. Fra København kan du flyve med ét stop til Phuket med f.eks. Emirates, Aeroflot, Thai Airways, Qatar Airways og Turkish Airlines.

November og december
Lige nu er det netop Turkish Airlines (via Istanbul), der i november har priser til kr. 3.475,-  – f.eks. med udrejse 8/11 og hjemrejse 22/11. Prisen er den samme i december – f.eks. med udrejse 2/12 og hjemrejse 16/12.

Januar
I januar er Qatar Airways (via Doha) billigst – med udrejse 15/1 og hjemrejse 29/1 er prisen kr. 4.330,-. På andre datoer er det ca. kr. 100,- dyrere. Også Aeroflot (via Moskva) har gode billetter i januar. Her er prisen kr. 4.405,- med udrejse 22/1 og hjemrejse 5/2.

Februar
I starten af februar er Aeroflot billigst med priser på kr. 4.405,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2 – altså lige midt i vinterferien uge 7. Med udrejse 14/2 og hjemrejse 28/2 koster det kr. 4.465,- med Qatar Airwyas og kr. 4.585,- med Aeroflot.

Sidst i februar er prisen kr. 4.600,- med Aeroflot og kr. 4.710,- med Turkish Airlines på mange datoer.

Fra Phuket Lufthavn har I masser af muligheder for en spændende ferie med både smuk natur og fantastiske strande. I kan booke et hotel ved Khao Lak og tage en afstikker til Khao Sok Nationalpark, men Phuket kan også bruges som udgangspunkt til et lækkert øhop i Andamanhavet.

Ønsker I et rejsetilbud på jeres egen skræddersyede rejse til Thailand og/eller Sydøstasien, så kontakt mig endelig på info@thailandrundt.dk eller se mere om de rejser, som I kan booke via min danske samarbejdspartner.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *