Flyv til Thailand for kr. 2.810,- (få fly+11 nt. på hotel for kr. 3.970,-)

Vil du have et skud varme inden sommeren kommer til Danmark eller trænger du bare til ferie, så er der lige nu rigtig billige flybilletter i april.

Både Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines har billetter til lavpris. Billigst i min hurtige søgning er Turkish Airlines med kr. 2.810,- fra København til Bangkok (med udrejse 10/4 og hjem 24/4).

Også Emirates er under kr. 3.000,-. Helt præcist kr. 2.980,- fundet på adskillige datoer, bl.a. ovenstående. Qatar Airways har priser til ca. kr. 3.030,-, så der er masser af muligheder for at komme superbilligt til Thailand.

Vil du rejse i påsken kan du flyve med Aeroflot for kr. 3.810,- (med udrejse 22/3 og hjem 3/4).

Der er Songkran i Thailand fra 13.-15. april og selvom det godt kan mærkes på hotelpriserne, så kan I stadig få en rigtig billig rejse til Thailand. Vil I rejse efter Songkran, så har Qatar Airways masser af billetter til ca. kr. 3.030,- i slutningen af april – f.eks. med udrejse 17/4 og hjem 29/4.

 

Rejseforslag

Med udgangspunkt i Qatar Airways’ udrejse 17/4 og hjemrejse 29/4 kan du f.eks. booke følgende rejser:

Fly + 11 nætter på Visa Hotel i Hua Hin for kr. 4.100,- pr. person inkl. gratis wifi (tilkøb morgenmad for kr. 390,- pr. person) – SPAR 20 % lige nu!

Fly + 11 nætter på Ayrest Hotel i Hua Hin for kr. 4.700,- pr. person inkl. gratis wifi (tilkøb morgenmad for kr. 320,- pr. person)

Fly + 11 nætter på Amari Hua Hin for kr. 5.850,- pr. person inkl. gratis wifi

 

Fly + 11 nætter på Elephant Bay Resort for kr. 3.970,- pr. person

Fly + 11 nætter på AWA Koh Chang for kr. 5.330,- pr. person inkl. morgenmad og gratis wifi – SPAR 20 % lige nu!

Fly + 11 nætter på Santhiya Tree Koh Chang  for kr. 7.240,- pr. person inkl. morgenmad og gratis wifi – SPAR 55 % lige nu!

 

Skal jeg hjælpe med jeres rejse?

Husk, at jeg har kontakt til et dansk rejsebureau i Bangkok, der med glæde vil hjælpe med jeres rejse til Thailand. Ofte har Peter gode tilbud på hoteller (billigere end hotelbookingsiderne) og kan arrangere transfer, udflugter og meget andet. Kontakt mig her, hvis I har specielle ønsker til jeres rejse eller vil have et godt tilbud.

Inspiration til din rejse:
Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok
Bangkok og Cha-Am med håndplukkede hoteller
Koh Samui og Koh Madsum – perfekt til parferien
Rundrejse i Thailand: Bangkok, River Kwai og Nordthailand
Langkawi og Koh Lipe med start i Kuala Lumpur

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *