Flyv til Thailand i skolernes sommerferie for kr. 3.250,-

Jo, den er god nok, men jeg ved ikke, hvor længe denne pris holder. Den er fundet i dag (31. december) og på mange datoer omkring er flybilletterne noget dyrere.

Men: med udrejse 12. juli og hjem 24. juli har jeg fundet flybilletter med Air India (god forbindelse) fra København til Bangkok via Delhi til kun kr. 3.250,-.

Det er lige nu flybillet.dk, der er billigst, men sammenlign priser på Momondo her.

 

Familieferie

Med ovenstående pris på flybillet kan I f.eks. få følgende billige sommerferie, hvis I er en familie på to voksne og to børn på f.eks. seks og otte år:

Fly og 11 nætter på Novotel Cha Am Beach Resort & Spa i superiorværelse for kr. 4.750,- pr. person inkl. gratis wifi. Novotel er populært blandt familier og kan bl.a. byde på børneklub og stor swimmingpool. Ønsker I to værelser er prisen kr. 6.245,- pr. person inkl. gratis wifi.

 

Ferie for to

Fly og 11 nætter på Visa Hotel for kr. 4.320 pr. person
Fly og 11 nætter på Ayrest Hotel for kr. 4.950 pr. person
Fly og 11 nætter på The Rock Hua Hin for kr. 5.750 pr. person inkl. morgenmad og gratis wifi
Fly og 11 nætter på Amari Hua Hin for kr. 6.500,- pr. person inkl. gratis wifi
Fly og 11 nætter på Anantasila by The Sea for kr. 6.150,- pr. person

Hua Hin er glimrende til afslapning og som udgangspunkt for spændende udflugter . Her er du tæt på f.eks. River Kwai og hovedstaden Bangkok, men også pragtfulde naturoplevelser i nationalparkerne.

I kan selvfølgelig vælge andre steder i Thailand eller få lavet en skræddersyet rejse – valget er jeres!

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *