thailandrundt.dk

Hotel på Koh Samui

hotel på koh samui

Den populære ø i Thailandbugten henvender sig til mange forskellige slags mennesker, og det kan være svært at finde det helt rigtige hotel på Koh Samui. Få steder i Thailand finder du et så varieret udvalg af overnatningssteder som lige præcis her. Du kan vælge alt fra små hytter fra dengang de første turister kom til øen til den vildeste luksus.

Selvom en stor del af backpackernes primitive huse og hytter er erstattet af mellemklassehoteller, så er det stadig muligt at finde enkel og billig overnatning. Dog ikke i Chaweng, Koh Samuis største turistområde, hvor bedre hoteller henvendt til pakketuristerne ligger på stribe. Det er her du skal bo, hvis du vil have alt inden for rækkevidde og sætter pris på godt natteliv.

Søger du luksus og et hyggeligt bymiljø, så vælg Bo Phut, og er du til byliv og gode mellemklassehoteller, så tag til Lamai. Det er på nordkysten langs Mae Nam Beach, du har størst chance for at finde billig overnatning.

 

Book hotel på Koh Samui hos hotels.com

Hos hotels.com får du prisgaranti på dit hotel på Koh Samui. Den kendte bookingside har et stort udvalg af hoteller og du kan få specialtilbud og gratis nætter, hvis du tilmelder dig deres rewardprogram. Hotels.com har desuden gratis afbestilling på de fleste hoteller.

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book pakkerejse til Koh Samui hos Expedia

Verdens største online rejsebureau har et stort udvalg af hoteller og flyafgange du kan kombinere og på den måde opnå op til 7 % rabat. Hos Expedia bestemmer du selv dine afrejsedatoer og rejselængde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *