thailandrundt.dk

Hotel på Phuket

hotel på phuket

Thailands største ø, Phuket, er et af Asiens førende rejsemål. Her finder du alt fra hostels til eksklusive luksusresort med alt i faciliteter. Men uanset, hvad du søger, så finder du her den bedste pris på dit hotel på Phuket. Prisniveauet er lidt højere på Phuket end andre steder i Thailand, men efter danske forhold stadig rasende billigt.

Øens største turistby hedder Patong. Det er her udvalget er størst når det gælder overnatning, shopping og restauranter. Det er også her du finder det hektiske natteliv som Phuket er så berømt for.

Få kilometer mod syd i Karon og især Kata er der lidt mere roligt, men også her er der aldrig langt til barer eller gode spisesteder.

Kamala- og Surin Beach er til dig, der vil have god strand og mere ro, mens den lange Mai Khao Beach er storslået og helt anderledes end Phukets øvrige strande. På øens vestkyst og mod syd findes andre mindre strande med kun få hoteller og en mere eksotisk atmosfære.

 

Book hotel på Phuket hos hotels.com

Den populære hotelbookingside tilbyder prisgaranti på hoteller. Du kan finde et kæmpe udvalg af overnatningssteder overalt på Phuket og du kan få gratis afbestilling på de fleste hoteller. Hotels.com tilbyder desuden særlige rabatter og mulighed for gratis nætter, hvis du tilmelder dig deres rewardprogram.

Populære hoteller på Phuket lige nu

1.Sleep With Me Design HotelPatong BeachBook nu
2.Meir Jarr HotelPatong BeachBook nu
3.Burasari PhuketPatong BeachBook nu
4.Navatara Phuket ResortRawai BeachBook nu
5.Andaman Seaview HotelKaron BeachBook nu
6.Add Plus Hotel & SpaPatong BeachBook nu
7.Bauman ResidencePatong BeachBook nu
8.Holiday InnPatong BeachBook nu
9.Kata Palm Resort & SpaKata BeachBook nu
10.BYD Loft Serviced ApartmentPatong BeachBook nu

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book pakkerejse til Phuket hos Expedia

Hos Expedia kan du nemt lave din egen fleksible rejse til Phuket. Du bestemmer selv rejsedatoer og rejselængde og kan få op til 7 % rabat, hvis du booker fly og hotel sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *