Guidebøger til din rejse

Uanset om du skal rejse i kortere eller længere tid, er det altid en god idé at indsamle viden om det land du skal besøge. En god rejseguide er næsten uundværlig og en rigtig god hjælp på rejsen.

 

Lonely Planet – Oplev Thailand

Den danske udgave af de populære guides fra Lonely Planet er ikke helt så omfattende som de engelske. På trods af det, så er Oplev Thailand den absolut bedste rejseguide til Thailand på dansk. Du finder masser af nyttig information om seværdigheder, gode kort over byerne og som altid anbefalinger til, hvor du skal bo, spise og slå dig løs i natten. 

Køb Oplev Thailand her

 

Lonely Planet – Thailand

Backpackernes bibel er spækket med oplysninger om transport, hoteller, restauranter osv. Du finder gode og up-to-date kort og informationer om stort set alt, der er værd at vide. Serien var i sin tid udelukkende for backpackere, men med årene er der kommet mere fokus på hoteller, restauranter og forlystelser i mellem- og topklassen.

Køb Lonely Planet Thailand her

 

Lonely Planet – Thailand’s Islands & Beaches

For de der kun skal rejse på og mellem Thailands øer. En omfattende guide i typisk Lonely Planet stil med historie, beskrivelser og forslag til hoteller, restauranter, barer og aktiviteter. Guiden har også omtale af Bangkok. Bogen er ikke bare en miniudgave af Lonely Planet Thailand, denne guide indeholder faktisk info som ikke står i hovedudgaven.

Køb Thailand’s Islands & Beaches her

 

Turen går til Thailand

De populære små rejsebøger er glimrende til charterturisten, der vil vide det vigtigste om Thailand i en fart. Gode afsnit om kultur og historie. Bogen dækker hele Thailand, men har sin styrke i sin grundige omtale af Bangkok. De seneste udgaver har fået et løft i både indhold og layout, dog virker bogen ikke som en decideret guide, men mere som en præsentation af Thailand.

Køb Turen går til Thailand her

 

Rough Guides – Thailand

Den største konkurrent til Lonely Planet. Jeg har indtryk af, at det er et spørgsmål om smag og behag, hvad man bedst kan lide. Ingen tvivl om de to serier henvender sig til samme målgruppe, backpackerne. Bogen har et væld af informationer om transport, overnatning, restauranter osv. Ligeledes god når det gælder baggrundsviden, historie, kultur, traditioner osv.

Køb Rough Guides Thailand her