Gratis besøgstæller

thailandrundt.dk

Hotel i Bangkok

hotel i bangkok

Den thailandske hovedstad er enorm og har selvfølgelig hoteller for enhver smag og pengepung, men det store udvalg gør det måske også svært at vælge hotel i Bangkok. Fra ældre slidte guesthouses i Khao San Roads sidegader til det ypperste luksus langs floden.

Der er ikke noget egentligt centrum i Bangkok, men byen har til gengæld en håndfuld områder, hvor turisterne ynder at bo. F.eks. Sukhumvit Road, der fra Soi Nana (sidegade) til Soi 25, en strækning på et par kilometer, har masser af barer, butikker, hoteller og restauranter.

En anden populær gade er Silom Road, der i området omkring Patpong er hektisk. Ved Siam Square kan du bo midt i Bangkoks shoppingparadis med gåafstand til enorme indkøbscentre med alverdens varer.

Backpackerne holder sig til området omkring Khao San Road, hvor der døgnet rundt er liv og glade dage med rejsende, der er på vej ud i verden. Også her er der barer og butikker i overflod.

Chinatown er byens mest hektiske område. Her er voldsom trafik og travle handelsgader, der er en stor oplevelse, men hverken butikker eller spisesteder er henvendt til turister. Langs floden finder du luksushoteller og mindre boutiquehoteller, der ligger i den dyre ende.

 

Book hotel i Bangkok hos hotels.com

Hotels.com har prisgaranti og gratis afbestilling på de fleste hoteller. Den populære hotelbookingside har også et brugbart kort over hotellerne i Bangkok, der gør det nemt at se attraktioner i nærheden. Tilmelder du dig hotels.coms rewardprogram kan du få specialtilbud og optjene gratisnætter.

Book hotel hos hotels.com

 

Populære hoteller i Bangkok lige nu

1. Lebua at State TowerSilom RoadBook nu
2.Pathumvan PrincessSiam SqaureBook nu
3.UMA ResidenceDusitBook nu
4.BossotelCharoenkrung RoadBook nu
5.My Hotel CMYK@RatchadaRachadaphisekBook nu
6.Novotel on Siam SquareSiam SquareBook nu
7.Heaven@4Sukhumvit Road Soi 4Book nu
8.FuramaXclusiveSukhumvit Road Soi 1Book nu

 

Book hotel i Bangkok hos Sawadee

Hos Sawadee, der har specialiseret sig i hoteller i Thailand, kan du finde et enormt udvalg og med et klik kan du bestille transport fra lufthavnen til dit hotel i Bangkok. Sawadee har ofte gode deals og rabatter, som du ikke finder andre steder.

Book hotel hos Sawadee

 

Book pakkerejse til Bangkok hos Expedia

Hos Expedia kan du booke fly og hotel samtidig og få rabat. Det er muligt at bestille hotel til noget af rejsen, hvilket gør Expedia perfekt til at lave din egen startpakke i Bangkok. Du kan selvfølgelig selv vælge rejsedatoer og rejselængde og har mulighed for at kombinerer et utal af hoteller og flyafgange.

Book pakkerejse hos Expedia