thailandrundt.dk

Hotel i Hua Hin

hotel i hua hin

Når du skal finde hotel i Hua Hin, kan du vælge mellem mange gode resorts, der ligger som perler på en snor langs kysten. De store hotelkæder som bl.a. Hilton, Novotel, Centara, Amari og Dusit Thani er at finde i byen, men der er også muligheder for budgetrejsende.

Lige bortset fra det store Hilton hotel og til dels Centara Grand Beach Resort og Marriott, så er stort set alle byhoteller mindre steder, hvor en del larm må forventes.

De fleste af Hua Hins store resorts ligger et godt stykke fra centrum, men mange steder har man en shuttlebus, der kører gæsterne ind til byen.

Der er store tidevandsforskelle i Hua Hin, og det gør, at stranden forsvinder ved højvande. De bedste strandområder finder du omkring Cha-Am nord for Hua Hin og syd for Abebjerget i Hua Hin.

 

Book hotel i Hua Hin hos hotels.com

Hos hotels.com finder du et enormt udvalg af hoteller i Hua Hin og langs kysten. Den kendte hotelbookingside tilbyder prisgaranti på hoteller, og tilmelder du dig deres rewardprogram kan du opspare gratis nætter til kommende ferier. Hotels.com har desuden gratis afbestilling på de fleste hoteller.

Book hotel hos hotels.com

 

Populære hoteller i Hua Hin lige nu

1.PutahracsaHua HinBook nu
2.D Varee Diva Kiang HaadHua HinBook nu
3.Asara Villas & SuitesHua HinBook nu
4.Hua Hin LoftHua HinBook nu
5.G Hua Hin ResortHua HinBook nu
6.DevasomCha AmBook nu
7.Intercontinental Hua HinHua HinBook nu
8.Novotel Hua Hin Beach ResortCha AmBook nu

 

Book hotel i Hua Hin hos Sawadee

Det engelskejede Sawadee er den foretrukne hotelbookingside hos mange thailandsrejsende. Her finder du et stort udvalg af hoteller, og du har mulighed for at bestille transport fra lufthavnen til dit hotel i Hua Hin. Sawadee har ofte en række gode tilbud som du kun finder her.

Book hotel hos Sawadee

 

Book Pakkerejse til Hua Hin

Book både fly og hotel hos Expedia og få op til 7 % rabat på din rejse. Du bestemmer selvfølgelig selv rejsedatoer og rejselængde. Expedia kombinerer deres kæmpe udvalg af hoteller i Hua Hin med alle ledige flyafgange.

Book pakkerejse hos Expedia

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *