Hotel i Hua Hin

hotel i hua hin
Book dit hotel i Hua Hin med prisgaranti = billigere ferie i Thailand

Når du skal finde hotel i Hua Hin, kan du vælge mellem et hav af dejlige resorts, der ligger som perler på en snor langs kysten. De store hotelkæder som bl.a. Hilton, Novotel, Anantara, Centara, Amari, Ibis og Dusit Thani er at finde i byen, men der er også gode steder for budgetrejsende.

Uanset hvad du søger, så kan du booke hotel i Hua Hin med prisgaranti lige her! Men det er ikke den eneste fordel – se blot her:

• Prisgaranti – du er garanteret laveste pris
• Kæmpe udvalg af hoteller
• Gratis afbestilling på de fleste hoteller
• Optjen gratis nætter og få specialtilbud ved tilmelding af Rewardprogram
• Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage
• Sikker onlinebetaling
• Personlig og nem brugerprofil
• App med dine bookinger og favorithoteller

 

 

Mere om at booke hotel i Hua Hin

Lige bortset fra det store Hilton hotel og til dels Centara Grand Beach Resort og Marriott, så er stort set alle byhoteller mindre steder, hvor en del larm må forventes.

De fleste af Hua Hins store resorts ligger et godt stykke fra centrum, men mange steder har man en shuttlebus, der kører gæsterne gratis ind til byen.

Der er store tidevandsforskelle i Hua Hin, og det gør, at stranden forsvinder ved højvande. De bedste strandområder finder du omkring Cha-Am nord for Hua Hin og syd for Abebjerget i Hua Hin.

 

Populære hoteller i Hua Hin lige nu

1.PutahracsaHua HinBook nu
2.D Varee Diva Kiang HaadHua HinBook nu
3.Asara Villas & SuitesHua HinBook nu
4.Hua Hin LoftHua HinBook nu
5.G Hua Hin ResortHua HinBook nu
6.DevasomCha AmBook nu
7.Intercontinental Hua HinHua HinBook nu
8.Novotel Hua Hin Beach ResortCha AmBook nu

Er I en familie, der skal afsted, så se mere i indlægget overnatning for hele familien i Hua Hin. Her finder du et udvalg af overnatningssteder, hvor hele familien kan bo i samme værelse, og det giver som regel en billigere rejse.

 

 

Husk, at du her på thailandrundt.dk kan få lavet Danmarks bedste og billigste rejser til Thailand via min samarbejdspartner, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,6 – se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *