thailandrundt.dk

Hotel i Hua Hin

hotel i hua hin

Når du skal finde hotel i Hua Hin, kan du vælge mellem mange gode resorts, der ligger som perler på en snor langs kysten. De store hotelkæder som bl.a. Hilton, Novotel, Centara, Amari og Dusit Thani er at finde i byen, men der er også muligheder for budgetrejsende.

Lige bortset fra det store Hilton hotel og til dels Centara Grand Beach Resort og Marriott, så er stort set alle byhoteller mindre steder, hvor en del larm må forventes.

De fleste af Hua Hins store resorts ligger et godt stykke fra centrum, men mange steder har man en shuttlebus, der kører gæsterne ind til byen.

Der er store tidevandsforskelle i Hua Hin, og det gør, at stranden forsvinder ved højvande. De bedste strandområder finder du omkring Cha-Am nord for Hua Hin og syd for Abebjerget i Hua Hin.

 

Book hotel i Hua Hin hos hotels.com

Hos hotels.com finder du et enormt udvalg af hoteller i Hua Hin og langs kysten. Den kendte hotelbookingside tilbyder prisgaranti på hoteller, og tilmelder du dig deres rewardprogram kan du opspare gratis nætter til kommende ferier. Hotels.com har desuden gratis afbestilling på de fleste hoteller.

Populære hoteller i Hua Hin lige nu

1.PutahracsaHua HinBook nu
2.D Varee Diva Kiang HaadHua HinBook nu
3.Asara Villas & SuitesHua HinBook nu
4.Hua Hin LoftHua HinBook nu
5.G Hua Hin ResortHua HinBook nu
6.DevasomCha AmBook nu
7.Intercontinental Hua HinHua HinBook nu
8.Novotel Hua Hin Beach ResortCha AmBook nu

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book Pakkerejse til Hua Hin

Book både fly og hotel hos Expedia og få op til 7 % rabat på din rejse. Du bestemmer selvfølgelig selv rejsedatoer og rejselængde. Expedia kombinerer deres kæmpe udvalg af hoteller i Hua Hin med alle ledige flyafgange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *