thailandrundt.dk

Hotel i Krabi

Hotel i Krabi

Når du skal booke hotel i Krabi har du mange muligheder; Skal det være tæt på bylivet i Ao Nang, pragtfuld luksus eller måske et mindre sted på en af de skønne øer?

Hotellerne i Krabi er i høj grad lagt an på pakketurister. I hvert fald på fastlandet ved Ao Nang og Nopparat Thara, mens Railay og øerne mere henvender sig til den individuelt rejsende. Der er hoteller for enhver smag og pengepung i provinsen, og det er stadig muligt at finde guesthouses i Ao Nang, men prisniveauet er noget højere end i resten af Thailand.

De fleste overnatningssteder er mellemklassehoteller, men Krabi kan også byde på en stribe skønne luksushoteller med alverdens faciliteter. På fastlandet ligger kun få resorts direkte ud til stranden, den slags skal du til Railay-halvøen eller ud på en af øerne (f.eks. Koh Jum) for at finde.

 

Book hotel i Krabi hos hotels.com

Hotels.com har et kæmpeudvalg af hoteller i Krabi. Den kendte hotelbookingside giver prisgaranti på hoteller og du kan opspare gratisnætter til fremtidige ferier. De fleste hoteller tilbyder desuden gratis afbestilling.

Populære hoteller i Krabi lige nu

1.Peace Laguna ResortAo NangBook nu
2.Pakasai ResortAo NangBook nu
3.Krabi ResortAo NangBook nu
4.Deevana Plaza KrabiAo NangBook nu
5.Railay PrincessRailayBook nu
6.Sand Sea ResortRailayBook nu
7.Golden Beach ResortAo NangBook nu
8.Marina Express FishermanAo NangBook nu

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book pakkerejse til Krabi hos expedia.dk

På Expedia, der er et af verdens største onlinerejsebureauer, kan du nemt sammensætte din helt egen rejse til Krabi. Du vælger selv afrejsedato og rejselængde og kan vælge mellem et stort antal hoteller og flyafgange. Booker du fly og hotel sammen kan du spare op til 7 % på din rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *