thailandrundt.dk

Hotel i Pattaya

hotel i pattaya

Når du skal booke hotel i Pattaya, vil du hurtigt finde ud af, at du får rigtig meget for pengene. Byen er et af de billigste turistområder i Thailand at overnatte, og måske kan du endda tillade dig at gå en kategori op, når du skal booke hotel.

Selvom Pattaya har et væld af større resorts og temaparker, så er det nattelivet, der trækker de fleste turister til byen. Netop de mange barer med letlevende piger gør, at enlige mænd på rejse går efter de såkaldt gæstevenlige overnatningssteder, når de søger hotel i Pattaya.

Et gæstvenligt hotel betyder kort fortalt, at det er tilladt at have overnattende gæster på værelset. I en by, der lever af nattelivet er det en god idé at have en gæstevenlig politik, og de fleste mindre hoteller i centrum tillader gæster at overnatte gratis eller for et symbolsk beløb.

Mens centrum af Pattaya primært tilbyder byhoteller i forskellig størrelse, så kan du udenfor byen finde kæmperesorts med alt i faciliteter. Mod syd ligger Jomtien, der er lidt roligere, men herfra er der kun få kilometer til Pattaya.

 

Book hotel i Pattaya hos hotels.com

Hotels.com tilbyder prisgaranti på dit hotel i Pattaya. Desuden kan du på den populære hotelbookingside få gratis afbestilling de fleste steder og få specialtilbud og optjene gratisnætter, hvis du tilmelder dig deres rewardprogram.

 

Populære hoteller i Pattaya lige nu

1.Siam@Siam Design HotelSecond RoadBook nu
2.Hard Rock HotelSecond RoadBook nu
3.LK The EmpressBeach RoadBook nu
4.Vista PattayaSoi 4Book nu
5.Honey InnSoi 11Book nu
6.Pattaya Discovery Beach HotelNorth PattayaBook nu
7.At Mind Serviced ResidenceCentral Pattaya RoadBook nu
8.Rabbit ResortDongtan BeachBook nu
9.Grand Bella HotelSecond RoadBook nu
10.The VenueCentral JomtienBook nu

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book pakkerejse til Pattaya hos Expedia

Hvis du booker fly og hotel sammen hos Expedia, kan du få op til 7 % rabat på din rejse til Pattaya. Verdens største onlinerejsebureau kombinerer deres enorme udvalg af hoteller med alle ledige flyafgange, og det giver mulighed for fleksible rejser, hvor du selv bestemmer rejsedatoer og rejselængde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *