thailandrundt.dk

Hotel på Koh Lanta

hotel på koh lanta

Når du skal finde et hotel på Koh Lanta, vil du sandsynligvis gerne bo ved stranden. Det er der heldigvis masser af muligheder for langs vestkysten, hvor hotellerne de senere år er skudt op som paddehatte.

Nordligst ligger byen Saladan, der ikke blot er øens trafikknudepunkt, men også stedet, hvor du finder det største udvalg af butikker, barer og restauranter.

Ned ad vestkysten ligger strandene som nævnt som perler på en snor. Ved Saladan ligger Kaw Kwang Beach og umiddelbart mod syd den 2 km lange Khlong Dao Beach. Her får du hvidt sand og store tidevandsforskelle, der har betydning for badekvaliteten.

Næste strand mod syd er Phrae Ae, der ikke hører til Koh Lantas bedste. Til gengæld er der masser af liv i det lille turistcentrum, der er skudt op her.

Lange og dejlige Khlong Khong er den næste strand. Her er udviklingen gået langsommere og selvom atmosfæren ved første øjekast synes ungdommelig, så er her noget for alle aldersgrupper.

En af Koh Lantas bedste strande er Khlong Nin, der ligger som næste strand mod syd. Her finder du hvidt sand og dejligt klart vand og masser af mulighed for overnatning. Fra Khlong Nin mod syd bliver turisterne færre og her ligger flere pragtfulde strande. F.eks. Ao Kantiang, der også har en række butikker.

 

Book hotel på Koh Lanta hos hotels.com

Hotels.com har prisgaranti på hoteller. Den store hotelbookingside har et stort udvalg og gratis afbestilling de fleste steder. Du kan tilmelde dig deres rewardprogram og få specialtilbud og optjene gratisnætter.

 

Populære hoteller på Koh Lanta lige nu

1.Crown Lanta ResortKaw Kwang BeachBook nu
2.Lanta ResortPhra Ae BeachBook nu
3.Lanta Paradise ResortKlong Nin BeachBook nu
4.Twin Bay ResortKaw Kwang BeachBook nu
5.Hello Me MeKlong DaoBook nu
6.Costa LantaKaw Kwang BeachBook nu
7.Kantiang Bay View ResortKantiang BayBook nu
8.Anda LantaKlongjark BeachBook nu

 

Skræddersyede rejser

Vi samarbejder med danske rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil lave jeres drømmerejse. Fortæl os, hvad I ønsker og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer på vej. I kan få en rejse, hvor der er sørget for fly, hotel, transport og eventuelt udflugter – det er jer, der bestemmer!

 

Book pakkerejse til Koh Lanta hos Expedia

Booker du en pakkerejse hos Expedia kan du få op til 7 % rabat på din rejse til Koh Lanta. Verdens største online rejsebureau har et kæmpe udvalg af hoteller, som du kan kombinere med alle ledige flyafgange. Det giver maksimal frihed til at lave din egen rejse med valgfri rejsedatoer og rejselængde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *