thailandrundt.dk

Hotel på Phi Phi

hotel på phi phi

På trods af øens beskedne størrelse, så er det ikke svært at finde et hotel på Phi Phi. Prisniveauet er dog ret højt sammenlignet med resten af Thailand, men stadig billigt for os danskere. Bortset fra et par større resorts, så er langt de fleste overnatningssteder på Phi Phi små og forholdsvis beskedne.

Du kan finde små guesthouses i labyrinten af gader, der forbinder øens to største strande Tonsai og Ao Lo Dalam. Det er billigste alternativ, men når du nu endelig er kommet til Phi Phi, mon ikke du så vil bo ved stranden?

De to ovennævnte strande har et pænt antal hoteller, men vil du bo mere roligt, skal du søge til øens andre strande. Laem Hin Beach ligger i gåafstand af Tonsai, men du slipper ikke for diskorytmer om aftenen.

Skal dit hotel på Phi Phi ligge ud til en af de roligere strande, så kan du vælge Long Beach, der ligger yderst i Tonsaibugten, men som du kan komme til med båd. Rundt om pynten op ad østkysten findes en håndfuld strande, hvor du nok får den bedste oplevelse, hvis du skal på decideret strandferie. Loh Ba Gay Bay, Rantee Bay og Phak Nam Bay er nogle af disse. Uanset, hvor du bor på Phi Phi, så kan du altid tage en longtailbåd til din yndlingsstrand eller bare lade kaptajnen vise dig de bedste steder.

 

Book hotel på Phi Phi hos hotels.com

Hos hotels.com får du prisgaranti på dit hotel på Phi Phi. Den populære hotelbookingside har et stort udvalg af overnatningssteder og du kan få gratis afbestilling på de fleste hoteller. Du har også mulighed for at få specialtilbud og optjene gratisnætter, når du tilmelder dig deres rewardprogram.

Book hotel hos hotels.com

 

Populære hoteller på Koh Phi Phi lige nu

1.Phi Phi Relax Beach ResortPhak Nam BayBook nu
2.Viking Natures ResortLong BeachBook nu
3.Phi Phi The Beach ResortLong BeachBook nu
4.PP Princess ResortAo Lo DalamBook nu
5.Andaman Beach ResortTonsai BayBook nu
6.Banyan VillaTonsaiBook nu
7.Ibiza HouseAo Lo DalamBook nu
8.The Cobble BeachTonsaiBook nu

 

Book hotel på Phi Phi hos Sawadee

Sawadee er kendt for at have unikke deals og rabatter, som du kun finder her. Den engelskejede hotelbookingside har et stort udvalg af hoteller og guesthouses på Phi Phi, og du kan få gratis afbestilling op til en uge før ankomst de fleste steder.

Book hotel hos Sawadee

 

Book pakkerejse til Phi Phi hos Expedia

Få op til 7 % rabat på din rejse til Phi Phi når du booker fly og hotel sammen. Du bestemmer selv rejsedatoer og rejselængde og kan kombinerer Expedias store udvalg af hoteller med alle tilgængelige flyafgange. Husk, at du både kan benytte Phuket og Krabi lufthavn for at komme til Phi Phi.

Book pakkerejse hos Expedia