Januarudsalg – oplev Thailand med rabat

Det er så populært at holde januarudsalg, og vi er selvfølgelig hoppet med på vognen! Vi har strikket et par tilbud sammen, hvor I kan spare 10 % på den samlede pris, der i forvejen er yderst konkurrencedygtig.

Få 10 % rabat, hvis I er fire eller flere, der booker sammen
Er I fire eller flere, der booker sammen kan I få 10 % rabat på kombinationsrejsen Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok. Rejsen er som udgangspunkt på 10 dage/9 nætter, men kan tilpasses jeres ønsker. I bor på dejlige hoteller, og al transport og en halvdags byrundtur i Bangkok inkluderet.

Få 10 % rabat, hvis I booker senest 60 dage før ankomst
Vil I have sommerrejsen til Thailand på plads, så book kombinationsrejsen Bangkok & Cha-Am nu og få 10 % rabat. Rejsen er på 7 dage/6 nætter, og I bor på håndplukkede hoteller, hvor I kan tilkøbe ekstra overnatninger med rabat. Al transport og et river cruise i Bangkok er inkluderet.

Få 10 % rabat på start/slutpakke i Bangkok
I kan få 10 % rabat på denne 4-dages pakke i Bangkok, hvis I samtidig booker kombinationsrejsen Langkawi og Koh Lipe med start i Kuala Lumpur, der kan forlænges/forkortes, som I ønsker det.

Få 10 % rabat, hvis I er fire eller flere, der booker sammen
Der er også 10 % grupperabat på de to rundrejser Bangkok, River Kwai og Nordthailand og Bangkok, Ayutthaya og Nordthailand, der begge har et fleksibelt program i både Chiang Rai og Chiang Mai.

Kontakt mig, hvis I har andre ønsker til jeres rejse til Thailand og Sydøstasien – klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *