København-Bangkok i december for kr. 2.940,-

De fleste steder i Thailand har pragtfuldt vejr i december, og med de superlave priser på flybilletter til især Bangkok, så er det oplagt at få et skud sol i den mørke vintertid.

Lige nu er der billetter fra København til Bangkok med Qatar Airways til kun kr. 2.940,-  med den gode forbindelse via Doha.

Priserne hos Emirates via Dubai ligger på kr. 3.280,- (hvor du flyver med Airbus A380) og du kan flyve direkte med Thai Airways til kun kr. 4.550,-

Alle priser er fundet med udrejse 4/12 og hjem 15/12, men der er mange andre datoer og kombinationer, hvor du kan finde lige så billige flybilletter fra København til Bangkok.

Fra Billund har jeg fundet billetter til kr. 4.720,- med Lufthansa via Frankfurt på ovenstående datoer. Det er med en god forbindelse, og du har mulighed for at komme billigere af sted, hvis du kan forlænge rejsetiden og/eller tage et stop mere undervejs.

Finnair er i øvrigt et par hundrede kroner dyrere på samme datoer.

I min søgning var flybillet.dk billigst, men du kan selv prøve at søge efter billetter hos Momondo. Mangler du hotel, kan du klikke ind hos hotels.com, og du kan selvfølgelig lave en pakkerejse (fly og hotel) med ovenstående billige flybilletter hos Expedia.


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *