København-Bangkok med Qatar Airways fra kr. 3.090,-

Så er der superbillige flybilletter fra København til Bangkok med selveste Qatar Airways. Jeg har fundet billetter helt ned til kr. 3.090,-  på flere datoer i marts – bl.a. med udrejse 14. marts og hjem 24. marts. Det er selvfølgelig med en god forbindelse med kun kort ventetid i Doha.

Lige nu kan du også finde nogle rigtig gode hoteltilbud, og det giver mulighed for at få en rigtig billig rejse til Thailand uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Rejseforslag

Du kan stadig nå dette supertilbud (skal bookes inden 30/11) på Koh Samui: Pool Villa på Outrigger 40 % under markedspris.

Eller hvad med denne kombinationsrejse til Bangkok og Cha-Am med håndplukkede hoteller og transport inkluderet: Grand Sukhumvit og Radisson Blu Cha-Am.

Vil du have ægte tropeparadis, så se denne populære rejse med transport inkluderet: Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok.

Er du til rundrejser, så kan du f.eks. se mere om rundrejsen Bangkok, River Kwai og Nordthailand, der selvfølgelig kan tilpasses dine ønsker og budget.

 

Book selv hotel

Det er Black Friday og du kan finde hotel.coms tilbud til både Black Friday og Cyber Monday her.

Hotels.com kører stadig kampagnen luksus til lavpris, hvor du kan få luksushoteller til under kr. 800,- pr. nat. Se mere om kampagnen her.

 

Skræddersyet rejse

Kan du ikke finde din drømmerejse, så kontakt os (info@thailandrundt.dk) med dine ønsker og vi vender tilbage med et tilbud. Se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *