thailandrundt.dk

København-Bangkok i skolernes vinterferie for kr. 3.150,-

Som du måske læste i forrige indlæg, hvor du kunne se mere om hvordan en familie på fire kunne komme på vinterferie for blot kr. 4.380,- pr. person, så har Turkish Airlines lige nu superbillige flybilletter i januar og februar måned – også i skolernes vinterferie.

Prisen ligger helt nede på kr. 3.150,- for en returbillet fra København til Bangkok. Jeg har fundet billetterne på mange datoer i januar og første halvdel af februar.

Fra Billund har jeg fundet billetter med Finnair (god forbindelse via Helsinki) til kr. 4.640,-. F.eks. med udrejse 2/2 og hjem 15/2. Prisen nogenlunde den samme i januar, hvor det er Lufthansa, der er billigst via Frankfurt (ud 22/1 og hjem 2/2)

Er du frisk på to stop begge veje med kun kort ventetid i transitlufthavnen, så kan du flyve med Etihad for kun kr. 3.740,-.

Rejser du fra Aalborg er prisen desværre markant højere. KLM skal have liger over kr. 6.000,- for en retur, mens SAS og Thai Airways er en anelse dyrere på samme datoer som fra Billund.

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *