Med Emirates til Thailand i vinterferien for kr. 3.610,-

På masser af datoer omkring vinterferien uge 7 (også omkring uge 6 og 8) er der lige nu rigtig gode flybilletter med Emirates fra København til Bangkok. Prisen er nede i kr. 3.610,-, og det er med en god forbindelse via Dubai.

Emirates er dog ikke billigst – det er Royal Jordanian via Amman med en pris på kr. 3.440,-, men her er den samlede rejsetid også noget længere.

Hold også øje med Qatar Airways, der på flere datoer omkring uge 7 har billetter til kr. 3.615,- – her er rejsetiden en anelse længere end med Emirates.

Skal du til Phuket, så er det også Qatar Airways, du skal kigge efter. Jeg har fundet billetter til kr. 4.290,- – f.eks. med udrejse 5. februar og hjemrejse 19. februar.

Fra Billund til Bangkok er der gode billetter med den fremragende forbindelse via Istanbul med Turkish Airlines. Jeg har fundet priser på kr. 4.700,- f.eks. med udrejse 4. februar og hjemrejse 18. februar.

Husk som altid at være fleksibel med ud- og hjemrejsedatoer – der kan være mange penge at spare.

 

Rejseforslag fra København

Fly og 13 nætter på Prinz Garden Villa Hua Hin for kr. 6.390,- pr. person
Superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly og 13 nætter på Klong Prao Resort på Koh Chang for kr. 6.315,- pr. person
Standardværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly og 13 nætter på Aqua Resort Phuket for kr. 7.475,- pr. person
Deluxeværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly og 13 nætter på Deevana Patong Resort & Spa for kr. 8.615,- pr. person
Superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Ønsker I en rejse med alt inkluderet, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk – min samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden og score på Trustpilot på 9,6) laver Danmarks bedste og billigste rejser til Thailand/Sydøstasien – se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *