thailandrundt.dk

Øhop i Thailand i januar for kun kr. 8.160,-

Denne pris gælder stadig (nu med nyt hotel på Koh Lanta). Tag på et fedt øhop i Thailand til lavpris. Booker du selv, behøver det ikke være dyrt at rejse rundt på de smukke øer i Andamanhavet. Prisen på kr. 8.160,- er som altid blot et eksempel – det kan faktisk gøres billigere, hvis du vælger en lavere standard på hotellerne.

Jeg har taget udgangspunkt i en flybillet til kr. 4.600,-  fra København til Phuket med Qatar Airways (selvfølgelig med en god forbindelse) den 24. januar og med hjemrejse den 7. februar. Du kan finde flybilletten til samme pris på andre datoer.

Jeg har valgt tre gode hoteller:
På Phuket Bang Tao Beach Chalet – 50 meter fra Bang Tao Beach (4 dage)
På Koh Lanta Twin Bay Resort – på stranden (5 dage)
På Koh Phi Phi Relax Beach Resort – på stranden (4 dage)

Samlet pris er kr. 8.160,-

Det her er gør-det-selv pris, og du skal påregne ca. kr. 450,- pr. person i transfer og transport. Det er supernemt at rejse rundt i Thailand, og dit hotel vil helt sikkert være behjælpelig med at booke transport for dig. I hvert fald er der ingen grund til at give over kr. 12.000,- for samme rejse som de fleste rejsebureauer tager (nogle over kr. 14.000,-!!)

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *