thailandrundt.dk

Om thailandrundt.dk

 

Da jeg begyndte at skrive om mine rejser på gaths-rejseside.dk, fik jeg mange mails med spørgsmål om især Thailand. Hvordan kommer jeg billigt af sted, hvor skal jeg bo, og kan du anbefale nogle hoteller var blot noget af det folk spurgte om. Det gav anledning til at lave thailandrundt.dk, hvor jeg har samlet en masse information om Thailand.

Siden da har thailandrundt.dk udviklet sig, og i dag har jeg som mål at sende dig til Thailand og Sydøstasien på spændende rejser til en overkommelig pris. Jeg samarbejder med danskejede rejsebureauer i Bangkok og Hanoi, der med glæde vil skræddersy din drømmerejse til f.eks. Thailand eller Vietnam.

Jeg elsker selv at finde billige flybilletter, og det skal også komme dig til gode. Hold øje med bloggen, hvor du kan se de seneste forslag til flybilletter ofte kombineret med hoteller eller færdigpakkede rejser, der giver dig mulighed for at opleve Østen til lavpris.

Jeg håber, du finder siden brugbar, og har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk

rejser til thailand