thailandrundt.dk

Om thailandrundt.dk

 

Da jeg begyndte at skrive om mine rejser på gaths-rejseside.dk, fik jeg mange mails med spørgsmål om især Thailand. Hvordan kommer jeg billigt af sted, hvor skal jeg bo, og kan du anbefale nogle hoteller er blot noget af det folk spørger om.

Det gav anledning til at lave thailandrundt.dk, hvor jeg har samlet en masse information om Thailand. Jeg finder billige flybilletter og laver forslag til rejser som du selv kan booke. Jeg skriver om gode hoteller i Thailand og har kontakt til danskejede bureauer i Bangkok og Hanoi, der kan hjælpe med at skræddersy din rejse til Thailand eller Vietnam.

bloggen kan du læse rejsenyt fra Thailand og Sydøstasien, men det er også her du finder de sidste nye rejseforslag. Jeg håber, du finder siden brugbar, og har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk

rejser til thailand