Gratis besøgstæller

thailandrundt.dk

Om thailandrundt.dk

Da jeg begyndte at skrive om mine rejser på gaths-rejseside.dk, fik jeg mange mails med spørgsmål om især Thailand. Hvordan kommer jeg billigt af sted, hvor skal jeg bo og kan du anbefale nogle hoteller er blot noget af det folk spørger om.

Det gav anledning til at lave thailandrundt.dk, hvor jeg har samlet en masse forslag til gode hoteller i Thailand.  Om du er til luksus på Koh Samui, strandhytter i Sydthailand eller skønne resorts i naturen, så kan du finde og booke dit hotel her.

På bloggen kan du læse rejsenyt fra Thailand og Sydøstasien, ligesom jeg af og til smider et link til billige flybilletter eller et godt tilbud. Jeg håber, du finder siden brugbar, og har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk