På lækker kæresteferie – tjek dette fantastiske tilbud

Vores samarbejdspartner i Thailand giver i øjeblikket rabat på det lækre Moracea by Khao Lak Resort, der ligger direkte ud til den bedste del af stranden ved Khao Lak nord for Phuket.

Du kan booke prisbelønnede Moracea til en uhørt pris. Lige nu kan du få 12 nætter i Jasmin superiorroom for kun 1.752 USD (ca. kr. 11.100,-) Og det er inkl. morgenmad og gratis wifi.

Vores samarbejdspartner i Thailand sørger for transport fra Phuket lufthavn til hotellet og retur. Han giver endda den ene tur gratis.

Med de nuværende priser på flybilletter kan du få en fantastisk drømmeferie for kr. 9.980 pr. person inkl. fly, one way transfer (vi klarer nemt returtransfer) og 12 nætter på Moracea i Jasmin superiorroom inkl. morgenmad og gratis wifi.

Fly fra København til Phuket via Moskva med Aeroflot: kr. 4.420,- pr. person (f.eks. ud 14/1 og hjem 27/1)
Transfer fra lufthavn til hotel: gratis
12 nætter på Moracea i Jasmin superiorroom: kr. 5.550,- pr. person

Du kan selvfølgelig vælge andre flyselskaber, afgangsdatoer, værelsestyper og rejselængde. I booker flybilletten, vi sørger for resten. Rabatten gælder frem til 31. marts eller til der er udsolgt.

Skal det være superromantisk med masser af kvalitetstid så tjek lige nedenstående video, hvor I kan se nogle af de værelsestyper som Moracea tilbyder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *