Påskeferie i Thailand

I år ligger påsken i slutningen af marts/starten af april. Vejret er stadig godt med masser af sol de fleste steder i Thailand, og du kan faktisk få en 10 dages rejse (9 nætter), hvor du kun bruger fem feriedage. Det lyder da lækkert, ik?

Rejser du fra København har Finnair flybilletter til kr. 4.930,- til Bangkok med udrejse den 23. marts og hjem igen den 2. april.

 

Rejseforslag

Med ovenstående pris på flybilletter kan du booke følgende rejser, som kun er forslag – der er masser af andre muligheder og kombinationer.

Fly og 9 nætter på Mercure Hideaway på Koh Chang for kr. 6.500,-
Fly og 9 nætter på Elephant Bay Resort på Koh Chang for kr. 5.715,-

Rejsen Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok fra kr. 12.165 med al transport inkluderet. Se mere om rejsen her. Du kan selvfølgelig også få lavet din helt egen rejse til Thailand og/eller Sydøstasien – se mere her.

Fly og 9 nætter på Lotus Suites i Hua Hin for kr. 5.440,-
Fly og 9 nætter på First Choice Suites i Hua Hin for kr. 5.780,-
Fly og 9 nætter på Dune i Hua Hin for kr. 6.930,- (supertilbud lige nu)

Du kan faktisk finde endnu billigere flybilletter fra København til Bangkok omkring påske, men så skal du også bruge flere feriedage. Jeg har fundet billetter med Finnair til kr. 4.500,-

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *