thailandrundt.dk

Phuket i januar: Fly+10 nt. for 6.950 kr. (spar ca. 3.000 kr.)

Selvom priserne på flybilletter fra Danmark til Thailand er steget den seneste tid, så  kan du stadig spare tusindvis af kroner på din rejse til Thailand, hvis du selv booker fly og hotel.

Jeg har fundet flybilletter fra København til Phuket til ca. kr. 4.500,- med Qatar Airways på en række datoer i januar og februar, og selvom du som nævnt ofte kan finde billigere billetter, så er der mange penge at spare. Se blot her:

Fly+10 nætter på Orchidacea Resort i superiorværelse inkl. morgenmad og gratis wifi for kr. 6.950,-

En dansk rejsebureau skal have kr. 10.298,- for en rejse til samme hotel, der har en overnatning mere og transfer inkluderet! De tillader sig endda at kald det et supertilbud….

Eller hvad med fly og 10 nætter på Thavorn Palm Beach Resort i deluxe pool view værelse inkl. morgenmad og gratis wifi for kr. 8.575,-? Rejsebureauet skal have kr. 12.498,- for en rejse til samme hotel, der har en overnatning mere og transfer inkluderet.

Du sparer over kr. 3.500,- pr. person…

Hos et andet stort rejsebureau stikker priserne også helt af. Fly+13 nætter på Centara Karon Resort inkl. morgenmad for kr. 15.755 ,-.

Book selv og prisen er kr. 11.100,-

Andre rejseforslag:
Khao Lak: fly+10 nætter på Centara Khao Lak Sea View i deluxeværelse inkl. gratis wifi for kr. 8.740,-
Phuket: fly+10 nætter på Ikon Phuket i superiorværelse inkl. morgenmad og gratis wifi for kr. 7.500,-
Koh Phi Phi : fly+10 nætter på Phi Phi Relax Resort inkl. gratis wifi for kr. 6.350,-

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

 

1 comment

  1. Ha – jeg ved godt hvad det er for et bureau. Vi var ved at booke der, men vil sgu ikke betale for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *