Rejser til Bali – lavet til jer!

Book jeres rejse til Bali gennem thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste og billigste rejser til Bali. Med håndplukkede hoteller og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet.

Om I er til strandferie, rundrejse på Gudernes Ø eller øhop på Bali, Gili og Lombok, så sidder vi klar til at hjælpe jer på vej. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

I bestemmer indholdet af rejsen

Vores rejser til Bali, Gili og Lombok er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer hvornår I vil afsted, og hvor længe I vil være væk. I bestemmer også indholdet af rejsen, men vi sidder klar med inspiration og spændende rejseforslag til eksotiske Indonesien.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden og vil med glæde booke fly fra Danmark til Denpasar for jer, men I kan også gøre det selv og lade os stå for arrangementet på Bali. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark fyldt med fantastiske rejseoplevelser. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Det kan vi tilbyde

  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • Score på Trustpilot på 9,6
  • Mere end 10 års erfaring i at skræddersy rejser til Bali, Gili-øerne og Lombok
  • Du køber rejsen lokalt og sparer et fordyrende mellemled
  • Fuld fleksibilitet – du vælger rejsedatoer og rejselængde
  • Håndplukkede hoteller og oplevelser
  • Stort kendskab til Indonesien – vi har selv været der

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Bali, Gili og Lombok – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker og telefonnummer, vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning og inspiration.