Rejser til Asien

Book jeres rejse til Asien gennem thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste og billigste rejser til Asien. Med håndplukkede hoteller og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet.

Uanset om I ønsker en rundrejse i Myanmar, badeferie på Maldiverne eller eventyr på tværs af Indokina, så sidder vi klar med inspiration og rejseforslag. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

Skræddersyede rejser på håndplukkede hoteller

Vi laver skræddersyede rejser til Bali, Laos, Dubai, Thailand, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Myanmar, Singapore, Maldiverne og Sri Lanka. I kan selvfølgelig kombinere de forskellige rejsemål, og uanset om I er til badeferie eller rundrejser, så kan vi lave den perfekte rejse til jer. I kan rejse når I vil så længe I vil, og overalt bor I på håndplukkede hoteller, som vi selv har besøgt.

I har som regel fly, transport og overnatning inkluderet i prisen, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på destinationen. Fortæl os hvad I ønsker og få et uforpligtende tilbud på jeres rejse. Se mere om vores rejser til Bali, Thailand, Vietnam, Malaysia og Sri Lanka.

 

Derfor skal I booke hos os

• Medlem af Rejsegarantifonden
• Score på Trustpilot på 9,6
• Håndplukkede hoteller og oplevelser
• Vi har besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen
• Rådgivning og kundeservice i topklasse
• Skræddersyede rejser
• Rejs når du vil, så længe du vil

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse – kontakt mig på info@thailandrundt.dk – vi sidder klar med inspiration og spændende rejseforslag.