Rejser til Malaysia – lavet til jer

Book jeres rejse til Malaysia gennem thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste og billigste rejser til Malaysia. Med håndplukkede hoteller og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet.

Om I er til pudderhvide sandstrande, storbystemning i Kuala Lumpur eller naturoplevelser i verdensklasse på Borneo, så kan vi hjælpe med at lave den perfekte skræddersyede rejse til jer. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

Rejs når I vil, så længe I vil

Vores rejser til Malaysia kan selvfølgelig kombineres med andre lande i Sydøstasien, og det er jer, der bestemmer hvornår I vil rejse og hvor længe I vil være væk. Fly, hoteller og transport er som regel inkluderet, men I kan også selv booke flybilletterne og lade os stå for arrangementet i Malaysia, hvor I bor på håndplukkede hoteller, som vi selv har besøgt.

Fortæl os hvad I drømmer om, så sidder vi klar med inspiration og rejseforslag til pragtfulde Malaysia. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse til Malaysia.

 

Det kan vi tilbyde

  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • Score på Trustpilot på 9,6
  • Fleksible rejser – rejs når I vil så længe I vil
  • Stor erfaring i at lave rejser til Malaysia og Sydøstasien
  • Du køber rejsen lokalt og sparer et fordyrende mellemled
  • Håndplukkede hoteller og oplevelser
  • Rådgivning og kundeservice i topklasse

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Malaysia – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker og telefonnummer, vi sidder klar med masser af inspiration og branchens bedste rådgivning.