Rejser til Thailand – lavet til jer!

Book din rejse til Thailand og/eller Sydøstasien gennem thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste og billigste rejser til Thailand. Med håndplukkede hoteller og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet.

Uanset om I er til lækker badeferie, øhop på tropeøer eller den store rundrejse gennem fantastiske Thailand, så kan vi hjælpe med at lave den perfekte skræddersyede rejse til jer. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

I bestemmer rejsens indhold

Vi har mange års erfaring i at skræddersy rejser, og I vil som regel have fly, hoteller og transport inkluderet. I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Thailand. Fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse.

I er garanteret store oplevelser – vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen – dvs. håndplukkede hoteller og udflugter. I kan også kombinere med f.eks. Dubai eller besøge flere lande i Sydøstasien undervejs – valget er jeres. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud på jeres drømmerejse til Thailand.

 

Fordele ved vores rejser til Thailand

  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • Score på Trustpilot på 9,6
  • Mere end 10 års erfaring i at skræddersy rejser til Thailand og Sydøstasien
  • Du køber rejsen lokalt og sparer et fordyrende mellemled
  • Fuld fleksibilitet – I vælger rejsedatoer og rejselængde
  • Rådgivning og kundeservice i topklasse
  • Håndplukkede hoteller og oplevelser
  • Indgående kendskab til Thailand og Sydøstasien

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer) – vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning, inspiration og rejseforslag.

rejser til thailand

rejser til thailand

rejser til thailand

rejser til thailand