thailandrundt.dk

Bangkok & Cha-Am på håndplukkede hoteller

Varighed: 8 dage/7 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker – f.eks. forkortes/forlænges) • Rute/højdepunkter: Bangkok – River Cruise – Cha-Am • Pris: fra 739 USD pr. person når to rejser sammen – book senest 60 dage før ankomst og spar 10 %
Oplev Bangkok og Cha-Am til en rigtig god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Begge steder bor I på dejlige håndplukkede hoteller. I kan tilkøbe ekstra nætter med rabat.

 

Kort om rejsen

Vil I opleve Bangkok og Cha-Am uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er denne kombinationsrejse lige noget for jer. Rejsen er som udgangspunkt lavet med 2 nætter i Bangkok og 4 i Cha-Am, men I kan selvfølgelig tilkøbe nætter (med rabat) og få lige præcis den drømmerejse I ønsker.

Denne kombination kan også med fordel indgå som en del af en længere rejse i Thailand og Sydøstasien – en rejse som vores samarbejdspartner Peter i Bangkok med glæde vil arrangere for jer.

I Bangkok skal I bo på Grand Sukhumvit Hotel og i Cha-Am på Radisson Blu Cha-Am.

Grand Sukhumvit Hotel
Et lækkert hotel beliggende på Sukhumvit Soi 6, hvor der er masser af shopping og spisesteder lige udefor døren. Her er pool, barer og restauranter samt fantastisk service.

Radisson Blu Cha-Am
Et pragtfuldt designhotel, der ligger beachfront i Cha-Am. Her finder du spa, tre swimmingpools samt lounge og strandbar.

 

Inkluderet i prisen

• 2 nætter på Grand Sukhumvit Hotel i deluxe room (opgradering kan tilkøbes)
• 4 nætter på Radisson Blu i superior room (opgradering kan tilkøbes)
• Daglig morgenmad
• Alle transfers – private transfers til og fra lufthavn og hoteller
• River Cruise i Bangkok

Rejsen starter og slutter i Bangkok lufthavn, men andet kan selvfølgelig aftales.

Få 10 % rabat, hvis I booker minimum 60 dage før ankomst.

Har I andre ønsker til denne kombination eller vil have jeres helt egen drømmerejse, så er Peter selvfølgelig behjælpelig. I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: fra 739 USD (ca. kr. 4.600,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser. Kontakt os, hvis I ønsker andre hoteller