Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok

Varighed: 10 dage/9 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker – f.eks. forlænges/forkortes) • Rute/højdepunkter: Bangkok – Grand Palace – Wat Po – Koh Chang – Koh Kood • Pris: fra 1.152 USD pr. person når to rejser sammen – få 10 % rabat, hvis I er 4 eller flere, der rejser sammen

 

Kort om rejsen

Denne rejse er for dig, der både vil opleve Bangkoks seværdigheder og de skønne paradisøer i Thailandbugten. Alt er tilrettelagt på forhånd – fra du lander i Bangkok, til du tager af sted igen.

I Bangkok skal du bl.a. opleve Grand Palace og templet Wat Po inden turen går til Koh Chang. Thailands andenstørste ø er dejlige strande og smuk natur på midtøen, hvor jungle og vandfald venter.

Fra Koh Chang tager du til Koh Kood, hvor der er ægte laid-back stemning langt væk fra Thailands travle turistområder. Rejsen kan selvfølgelig laves med andre hoteller og tilpasses jeres ønsker og budget.

 

I skal både opleve storbyen Bangkok med de verdensberømte templer og nogle af Thailands bedste og mest uberørte strande. Alle steder bor I på dejlige håndplukkede hoteller.

 

Inkluderet i prisen

• 2 overnatninger i Bangkok
• 3 overnatninger på Koh Chang
• 4 overnatninger på Koh kood
• Daglig morgenmad
• Alle transfers
• Halv dags byrundtur i Bangkok

 

Program

Dag 1
I ankommer til Bangkok, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Dagen er til fri disposition.

Dag 2
En halv dags byrundtur i Bangkok. I skal bl.a. se blomstermarkedet, Grand Palace, Wat Po med den liggende Buddha og Wat Traimit i Chinatown. I Wat Traimit står den gyldne Buddha, der vejer 4,5 ton og er lavet af massiv guld. (Morgenmad inkluderet).

Dag 3
I bliver hentet på hotellet og kørt til Koh Chang, hvor I skal bo på AWA Koh Chang, der er et lækkert hotel på Kai Bae Beach. Her er swimmingpool, beach bar og en rigtig god spa. I vælger selv jeres foretrukne værelsestype. (Morgenmad inkluderet).

Dag 4-5
I nyder Koh Chang og det dejlige hotel, der naturligvis et behjælpelige med udflugter. I kan besøge øens vandfald eller tage med båd ud i den maritime nationalpark, hvor I kan snorkle og slappe af på fantastiske paradisstrande. (Morgenmad inkluderet).

Dag 6
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til havnen, hvorfra I sejler til Koh Kood. Her skal I bo på Away Resort, der er et lækkert hotel lige ud til havet. Også her kan I vælge blandt flere forskellige værelsestyper. (Morgenmad inkluderet).

Dag 7-9
I har dagene på Koh Kood til fri disposition. Koh Kood er meget stille, og det er et oplagt sted bare at koble af og komme ned i tempo. Skal der ske noget, så har øen smuk natur og I kan leje en cykel eller måske snuppe en tur med kajak i det dybblå hav.(Morgenmad inkluderet).

Dag 10
I dag slutter jeres rejse. I bliver hentet på hotellet og med båd sejlet til fastlandet, hvor jeres chauffør kører jer til Bangkok. (Morgenmad inkluderet).

Det er Peter, min samarbejdspartner i Thailand, der laver denne rejse og han kan selvfølgelig også være behjælpelig med videre rejse eller ændringer til ovenstående program.  I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: fra 1.152 USD (ca. kr. 7.030,-) pr. person når to rejser sammen

 

Få 10 % rabat når 4 eller flere rejser sammen. Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller: Bangkok – Montien Hotel, Koh Chang – AWA Resort/superior hillside room, Koh Kood – Away Resort/deluxe ocean facing bungalow. Kontakt os, hvis I ønsker andre hoteller