thailandrundt.dk

Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok

Varighed: 10 dage/9 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker – f.eks. forlænges/forkortes) • Rute/højdepunkter: Bangkok – Grand Palace – Wat Po – Koh Chang – Koh Kood • Pris: fra 1.152 USD pr. person når to rejser sammen – få 10 % rabat, hvis I er 4 eller flere, der rejser sammen

 

Kort om rejsen

Denne rejse er for dig, der både vil opleve Bangkoks seværdigheder og de skønne paradisøer i Thailandbugten. Alt er tilrettelagt på forhånd – fra du lander i Bangkok, til du tager af sted igen.

I Bangkok skal du bl.a. opleve Grand Palace og templet Wat Po inden turen går til Koh Chang. Thailands andenstørste ø er dejlige strande og smuk natur på midtøen, hvor jungle og vandfald venter.

Fra Koh Chang tager du til Koh Kood, hvor der er ægte laid-back stemning langt væk fra Thailands travle turistområder. Rejsen kan selvfølgelig laves med andre hoteller og tilpasses jeres ønsker og budget.

 

I skal både opleve storbyen Bangkok med de verdensberømte templer og nogle af Thailands bedste og mest uberørte strande. Alle steder bor I på dejlige håndplukkede hoteller.

 

Inkluderet i prisen

• 2 overnatninger i Bangkok
• 3 overnatninger på Koh Chang
• 4 overnatninger på Koh kood
• Daglig morgenmad
• Alle transfers
• Halv dags byrundtur i Bangkok

 

Program

Dag 1
I ankommer til Bangkok, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Dagen er til fri disposition.

Dag 2
En halv dags byrundtur i Bangkok. I skal bl.a. se blomstermarkedet, Grand Palace, Wat Po med den liggende Buddha og Wat Traimit i Chinatown. I Wat Traimit står den gyldne Buddha, der vejer 4,5 ton og er lavet af massiv guld. (Morgenmad inkluderet).

Dag 3
I bliver hentet på hotellet og kørt til Koh Chang, hvor I skal bo på AWA Koh Chang, der er et lækkert hotel på Kai Bae Beach. Her er swimmingpool, beach bar og en rigtig god spa. I vælger selv jeres foretrukne værelsestype. (Morgenmad inkluderet).

Dag 4-5
I nyder Koh Chang og det dejlige hotel, der naturligvis et behjælpelige med udflugter. I kan besøge øens vandfald eller tage med båd ud i den maritime nationalpark, hvor I kan snorkle og slappe af på fantastiske paradisstrande. (Morgenmad inkluderet).

Dag 6
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til havnen, hvorfra I sejler til Koh Kood. Her skal I bo på Away Resort, der er et lækkert hotel lige ud til havet. Også her kan I vælge blandt flere forskellige værelsestyper. (Morgenmad inkluderet).

Dag 7-9
I har dagene på Koh Kood til fri disposition. Koh Kood er meget stille, og det er et oplagt sted bare at koble af og komme ned i tempo. Skal der ske noget, så har øen smuk natur og I kan leje en cykel eller måske snuppe en tur med kajak i det dybblå hav.(Morgenmad inkluderet).

Dag 10
I dag slutter jeres rejse. I bliver hentet på hotellet og med båd sejlet til fastlandet, hvor jeres chauffør kører jer til Bangkok. (Morgenmad inkluderet).

Vi er selvfølgelig behjælpelige med videre rejse eller ændringer til ovenstående program. Se mere om, hvem vi er her.

 

Pris: fra 1.152 USD (ca. kr. 7.030,-) pr. person når to rejser sammen

 

Få 10 % rabat når 4 eller flere rejser sammen. Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller: Bangkok – Montien Hotel, Koh Chang – AWA Resort/superior hillside room, Koh Kood – Away Resort/deluxe ocean facing bungalow. Kontakt os, hvis I ønsker andre hoteller