Koh Madsum & Koh Samui – romantisk ferie i Thailand

Varighed: 7 dage/6 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Koh Madsum – Koh Samui • Pris: fra 913 USD pr. person når to rejser sammen

 

Kort om rejsen

Bryllupsrejse, romantisk getaway eller måske vil I bare ikke gå på kompromis med jeres drømmerejse. Uanset hvad, der er målet med jeres rejse til Thailand, så er denne kombination lige noget for jer. I skal bo på Koh Madsum og Koh Samui – begge steder på lækre hoteller, der er som skabt til romantik og afslapning.

Koh Madsum
Her skal I bo på The Treasure, der er det eneste hotel på den lille ø. Inkluderet i grundprisen er private pool villa, som er lavet i naturmaterialer og falder perfekt ind i omgivelserne. Villaerne har bl.a. tv, aircondition og terrasse med pool og solsenge. The Treasure har bar, restauranter og spafaciliteter.

Koh Samui
På Koh Samui skal I bo på Outrigger i private pool suite, der er en 80 m² stor og lækkert indrettet suite. Outrigger ligger direkte ud til en privat strand i Hanuman Bay, og her kan I bl.a. deltage i yogakurser, få spabehandlinger, spise god mad i restauranterne eller bare slappe af i luksuriøse omgivelser.

 

Dette er den perfekte rejse for livsnydere, bryllupsrejsende eller den romantiske parferie. Nyd hinanden i et ægte tropeparadis omgivet af hvide sandstrande og turkisblåt vand

 

Inkluderet i prisen

• 2 nætter på The Treasure i private pool villa
• 4 nætter på Outrigger i private pool suite
• Daglig morgenmad
• Bådtransfer
• Alle landtransfers (private transfers)

 

Program

Dag 1
Ankomst til Koh Samui – modtagelse i lufthavnen og transport til molen, hvorfra båden til Koh Madsum afgår (overfart ca. 30 min.).

Dag 2
På Koh Madsum.

Dag 3
I forlader Koh Madsum for at tage til Koh Samui. Ved molen på Koh Samui venter chaufføren, der kører jer til outrigger.

Dag 4-6
På Koh Samui.

Dag 7
I dag bliver I hentet på hotellet for at køre til Koh Samui lufthavn.

Rejsen, der er lavet af Peter (min samarbejdspartner i Thailand), kan selvfølgelig forlænges efter ønske ligesom I kan booke ekstra nætter til nedsat pris og opgradere værelsestype. Kontakt os for priser eller hvis I har andre ønsker til jeres rejse. I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: fra 913 USD (ca. kr. 5.680,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.