Langkawi og Koh Lipe med start i Kuala Lumpur

Varighed: 8 dage/7 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Højdepunkter: Kuala Lumpur – Langkawi – Koh Lipe • Pris: fra 516 USD pr. person når to rejser sammen

 

Kort om rejsen

Oplev storbyen Kuala Lumpur, smukke Langkawi og idylliske Koh Lipe med de lækre strande til en rigtig god pris. Nedenstående pris er for 8 dage (7 nætter), men I kan selvfølgelig tilkøbe ekstra nætter eller vælge andre hoteller.

Rejsen begynder i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur, hvor I har mulighed for at tilkøbe en halvdags byrundtur. Fra Kuala Lumpur går turen til Langkawi, der ligger i det nordlige Malaysia. Også her har du mulighed for at tilkøbe udflugter. F.eks. en tur rundt på øen eller en dinner cruise.

Næste stop på rejsen er lækre Koh Lipe i Thailand. Her får I strandliv for alle pengene. Tænk hvidt sand og krystalklart vand i en pragtfuld tilbagelænet atmosfære.

 

Gå på opdagelse i Malaysias spændende hovedstad Kuala Lumpur før I tager til paradisøerne Langkawi og Koh Lipe, hvor pudderhvide sandstrande med krystalklart vand venter.

 

Inkluderet i prisen

• 2 overnatninger i Kuala Lumpur inkl. morgenmad
• 2 overnatninger på Langkawi inkl. morgenmad
• 3 overnatninger på Koh Lipe inkl. morgenmad
• Alle transfers til/fra lufthavn/mole til hotel
• Bådoverfart Langkawi til Koh Lipe

Bemærk: fly fra Kuala Lumpur til Langkawi er ikke inkluderet i prisen, men er billig. Vi er selvfølgelig behjælpelige med booking, hvis I ønsker det.

 

Program

Dag 1
I ankommer til Kuala Lumpur, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dag 2
Dagen er til fri disposition i Kuala Lumpur, der er nem at opleve på egen hånd. Highlights er bl.a. Petronas Towers, pulserende Chinatown og enorme shoppingcentre. K.L. som byen ofte omtales har også spændende kolonihistorie og som andre steder i Asien spiser man rigtig godt og billigt. I kan tilkøbe en halvdags byrundtur for kun 14 USD (voksne) og 8 USD (børn).

Dag 3
I bliver hentet på jeres hotel for at køre til lufthavnen, hvorfra I flyver til Langkawi. Her venter en chauffør på jer for at køre jer til hotellet.

Dag 4
Dagen er til fri disposition, men I har mulighed for at tilkøbe en ørundtur og/eller en dinner Cruise.

Dag 5
Efter morgenmaden er jeres transport til molen klar. Her skal I gennem paskontrollen for at gå ombord på færgen, der sejler jer til Koh Lipe i Thailand. Også her skal I vise pas. Hotellets personale vil være behjælpelige med bagagen. Og så står den ellers på strandferie på skønne Koh Lipe.

Dag 6 og 7
På Koh Lipe

Dag 8
På dag 8 forlader I Koh Lipe. I kan lade os stå for transporten og jeres videre rejse, men det er nemt selv at arrangere bådtransfer. AirAsia har i øvrigt en kombinationsbillet, hvor du køber bådtur, bustransport og flybillet til Bangkok. På den måde kommer du nemt videre på din rejse.

Lige nu kan I få 10 % på denne pakke i Bangkok, der vil være en perfekt afslutning på rejsen, der tilbydes af Peter, der er min samarbejdspartner i Thailand. I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand/Malaysia – se mere her.

 

Pris: fra 625 USD (ca. kr. 3.760,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser. Hoteller: Kuala Lumpur – Alpha Genesis (superiorværelse), Langkawi – Century Langkawi (superiorværelse), Koh Lipe – Bella Vista Koh Lipe (standardværelse)