Mekong Cruise & Luang Prabang med start i Bangkok

Varighed: 8 dage/7 nætter • Rute/højdepunkter: Bangkok – Chiang Khong – Mekong Cruise – Luang Prabang • Pris: 999 USD pr. person når to rejser sammen

 

 

Kort om rejsen

Den fantastiske mekongflod og den gamle kongeby Luang Prabang i Laos venter på denne spændende rejse, der starter i Bangkok.

På 8 dage (7 nætter) tager I fra pulserende Bangkok til det rolige Nordthailand, hvor jeres cruise med slow boat begynder. I stiger af båden i Luang Prabang, der er en yderst charmerende by med rolige caféer, skønne gader og farverige markeder og templer. Det er Peter, min samarbejdspartner i Thailand, der tilbyder denne rejse.

 

Tag på en oplevelsesrig rejse ad Mekongfloden og nyd pragtfulde Luang Prabang i Laos med de smukke templer og hyggelige gader. I starter og slutter i Bangkok.

 

Inkluderet i rejsen

• Alle overnatninger ifølge program
• Daglig morgenmad
• Alle transfers
• Indenrigsfly fra Bangkok til Chiang Rai
• Ture som beskrevet i programmet
• Måltider som beskrevet i programmet
• Lokal engelsktalende guide

 

Rejsens program

Dag 1
Ankomst til Bangkok – I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I kan eventuelt tilkøbe dinner cruise på Chao Phraya-floden (ca. 40 USD pr. person).

Alt efter ankomsttidspunkt har I mulighed for at tage på opdagelse i hektiske Bangkok, hvor god shopping, lækker mad og smukke templer venter.

Dag 2
I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Chiang Rai. Herfra transfer til den historiske by Chiang Khong, der ligger ud til Mekongfloden. I overnatter i Chiang Khong. (morgenmad inkluderet).

Dag 3
Om morgenen krydser I Mekongfloden for at rejse ind i Laos. Når I har ordnet papirerne med immigrationsmyndighederne, står en repræsentant for jeres cruise klar til at tage jer med ombord på båden, der skal bringe jer ad floden til Pakbeng.

Undervejs på turen ser I dagliglivet langs Mekongfloden, små landsbyer og selvfølgelig den smukke natur. Vel fremme i Pakbeng overnatter I i en lodge, hvor I spiser middag ved floden og forhåbentlig med udsigt til den smukke solnedgang. (Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet).

Dag 4
Fra Pakbeng fortsætter flodturen til Luang Prabang. Undervejs gør I stop ved Pak Ou-grotterne, der er fyldt med buddhastatuer og et vigtigt pilgrimsmål for de lokale.

Når I ankommer til Luang Prabang, bliver I hentet ved båden og kørt til jeres hotel. (Morgenmad og frokost inkluderet).

Dag 5 og 6
I to hele dage har I Luang Prabang på egen hånd. Det er en mindre by, der er nem at finde rundt i. Luang Prabang har en pragtfuld stemning og som gammel koloniby finder du et herligt mix af europæiskinspirerede huse og historiske templer.

Besøg morgenmarkeder, der helt sikkert har varer, du aldrig har set før eller bestig Phousi-bjerget for at opleve den pragtfulde udsigt over junglen og mekongfloden.

Byen har adskillige gode restauranter, og du skal unde dig selv at stå tidligt op for at se munkene samle almisser langs vejene. Du kan tilkøbe udflugter til f.eks. Kuang Si vandfaldet. (Morgenmad inkluderet begge dage).

Dag 7
Alt efter hvad tid jeres fly afgår bliver I kørt til den lille lufthavn i Luang Prabang for at flyve tilbage til Bangkok. Her venter chaufføren, der kører jer til jeres hotel. I har dagen til fri disposition. (Morgenmad inkluderet)

OBS: fly fra Luang Prabang til Bangkok er ikke inkluderet – der er flere selskaber der flyver ruten – I kan selv booke eller lade os gøre det.

Dag 8
Turen er slut og en transfer til lufthavnen er inkluderet, men I kan også lade Peter stå for jeres videre rejse. I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: 999 USD (ca. kr. 6.175,-) pr. person når to rejser sammen

 

Turen starter tirsdag, onsdag og lørdag. Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller: Bangkok – Montien Hotel, Luang Prabang – Indigo House, Chiang Khong – Teak House, Pakbeng – Luang Say Lodge