Rundrejse i Thailand – Bangkok, Ayutthaya og Nordthailand

Varighed: 10 dage/9 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Bangkok – Grand Palace – Wat Po – Chinatown – Ayutthaya – Den Gyldne Trekant – Besøg hos bjergstammer – Wat Doi Suthep – cykeltur i Chiang Mai • Pris: fra 1.399 USD pr. person når to rejser sammen – få 10 % rabat, hvis I er 4 eller flere, der rejser sammen

 

Kort om rejsen

Denne 10 dages rundrejse (9 nætter) er fuld af spændende oplevelser omkring pulserende Bangkok og pragtfulde Nordthailand.

I skal bl.a. på dinner cruise på Chao Phraya-floden, på byrundtur i Bangkok med bl.a. Wat Po og Grand Palace, udforske blomstermarkedet, rejse tilbage i tiden i den gamle hovedstad Ayutthaya og i Nordthailand har I muligheden for at vælge de oplevelser, der passer til jer.

Det kunne f.eks. være besøg ved Den Gyldne Trekant, cykeltur i Chiang Mai’s omegn, natsafari i Chiang Mai Zoo og meget andet. Se mere i programbeskrivelsen herunder. Har du andre idéer til din rejse, så kan vi selvfølgelig også lave en skræddersyet rejse til dig.

 

Den klassiske rundrejse i Thailand til en rigtig god pris. Som noget særligt har I mulighed for at vælge mellem to spændende programmer i Nordthailand.

 

Inkluderet i prisen

• 4 nætter i Bangkok
• 2 nætter i Chiang Rai
• 3 nætter i Chiang Mai
• Daglig morgenmad
• 5 x frokost
• 2 x aftensmad
• Alle udflugter ifølge program
• Alle transfers
• Engelsktalende guide

 

Rundrejsens program

Dag 1
Ankomst Bangkok – om aftenen dinnercruise på Chao Phraya-floden (aftensmad inkluderet)

Dag 2
Byrundtur i Bangkok med Grand Palace, Wat Po, Chinatown, blomstermarkedet og sejltur på klongerne (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 3
Besøg i kongens gamle sommerresidens Bang Pa-In og den gamle hovedstad Ayutthaya (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 4
Fly Bangkok til Chiang Rai (Ikke inkluderet, men er billigt og vi booker gerne for jer). Om aftenen middag på hotellets terrasse med udsigt over rismarkerne. (Morgenmad og aftensmad inkluderet)

Dag 5
I kan vælge mellem to ture:

1) Til Den Gyldne Trekant, hvor Laos, Thailand og Myanmar mødes. På turen skal I også forbi Mae Salong for at besøge Akha- og Yao-stammerne. Turen sluttes med en smuttur over Mekongfloden til Laos. (Morgenmad og frokost inkluderet)

2) Besøg i Thailands nordligste by Mae Sai, hvor I går over grænsen til Myanmar. I skal også opleve nogle smukke grotter og det kongelige sommerresidens på bjerget Doi Tung. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 6
I kører fra Chiang Rai til Chiang Mai. Undervejs gør i stop ved det berømte hvide tempel, og fremme i Chiang Mai kører I op på tempelbjerget Doi Suthep, hvorfra der er en flot udsigt over omegnen. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 7+8
I kan igen vælge mellem to forskellige programmer.

1) Byrundtur på dag 7 med alle Chiang Mais berømte templer og en sejltur på ping-floden. Om aftenen natsafari i Chiang Mai Zoo. Dag 8 skal I møde elefanterne i deres rette element i en camp udenfor Chiang Mai. Herefter skal I på let rafting ned ad floden og til sidst besøge en orkidéfarm. (Morgenmad og frokost inkluderet – på dag 7 kun morgenmad)

2) Denne tur er for de aktive. På dag 7 skal I på en skøn cykeltur i Chiang Mais omegn, hvor I kommer tæt på de lokale. Der er indlagt besøg i en landsby, hvor I selv er med til at lave jeres frokost. En dag fuld af oplevelser. På dag 8 skal I på Tree Top Adventures. Flight of The Gibbon er en af Chiang Mais mest populære attraktioner. Her svæver I i liner over trætoppene – præcis som gibbonaberne. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 9
Fly Chiang Mai til Bangkok (Ikke inkluderet, men koster kun få hundrede kroner og vi booker gerne for jer) – I bliver selvfølgelig hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel (Morgenmad inkluderet)

Dag 10
Dagen er til fri disposition. Vi er selvfølgelig behjælpelige med eventuelle forlængelser af opholdet og din videre rejse (Morgenmad inkluderet)

Det er Peter (min samarbejdspartner i Thailand), der tilbyder denne rejse. Han booker gerne indenrigsfly for dig, og du kan naturligvis forlænge og forkorte antal dage på rejsen. Har I andre ønsker til drømmerejsen, så kan I også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: 1.399 USD pr. person når to personer rejser sammen (ca. kr. 8.710,-)

 

Få 10 % rabat når 4 eller flere rejser sammen. Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller – deluxe: Bangkok – Montien Hotel, Chiang Mai – Park Hotel, Chiang Rai – Golden Pine Resort

rejser til thailand