Rundrejse i Thailand – Bangkok, River Kwai og Nordthailand

Varighed: 10 dage/ 9 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Bangkok – River Kwai – Jungle Rafts – Chiang Rai – Den Gyldne Trekant – Besøg hos bjergstammer – Chiang Mai – Wat Doi Suthep • Pris: fra 1.399 USD pr. person når to rejser sammen – få 10 % rabat, hvis er 4 eller flere, der rejser sammen

 

Kort om rejsen

På denne 10 dages rundrejse (9 nætter) tager I via Bangkok og River Kwai til pragtfulde Nordthailand. Rundrejsen slutter i Bangkok.

I skal bl.a. på dinner cruise på Chao Phraya-floden og opleve området omkring legendariske River Kwai, før I tager til skønne Nordthailand omkring Chiang Rai og Chiang Mai. Her følger I nogle dage et fastlagt program, men har andre dage mulighed for at vælge de oplevelser, der passer jer.

Det kunne f.eks. være en smuttur til Myanmar, besøg ved Den Gyldne Trekant, se elefanter i deres rette element eller en pragtfuld cykeltur i Chiang Mai’s omegn og meget andet. I kan læse mere i programbeskrivelsen herunder, der kan justeres så det passer præcis til jeres ønsker. Rejsen tilbydes af Peter, der er min samarbejdspartner i Thailand.

 

Oplev en lang række af Thailands højdepunkter til en rigtig god pris. I Nordthailand har I mulighed for at vælge mellem to spændende programmer.

 

Inkluderet i prisen

• 3 nætter i Bangkok
• 1 nat i Kanchanaburi (River Kwai)
• 2 nætter i Chiang Rai
• 3 nætter i Chiang Mai
• Daglig morgenmad
• 5 x frokost
• 2 x aftensmad
• Alle udflugter ifølge program
• Alle transfers
• Engelsktalende guide

 

Rundrejsens program

Dag 1
Ankomst Bangkok – Chaufføren venter I lufthavnen for at køre jer til hotellet. Om aftenen er et dinnercruise på Kongernes Flod – Chao Phraya. (aftensmad inkluderet)

Dag 2
I bliver hentet på jeres hotel for at køre til Kanchanaburi (River Kwai), der er centrum for oplevelser ved legendariske River Kwai. I to dage skal I opleve det spændende område, hvor der bl.a. bliver tid til besøg på krigsmuseet, kirkegården og en gåtur over Broen over floden Kwai.

Efter frokost tager I en longtailbåd op ad floden til det flydende hotel, hvor I skal overnatte. I har tid på egen hånd på det herlige Jungle Rafts, der er charmerende tømmerflåder på floden. Senere bliver middagen serveret med underholdning af folk fra den nærliggende mon-landsby. (Morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 3
Efter morgenmaden kører I til Erawan Nationalpark for at se vandfaldet af sammen navn. Erawan-vandfaldet er i syv niveauer og det jadegrønne vand i de små pools er ubegribeligt smukt. Turen går nu tilbage til Bangkok. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 4
I bliver kørt til lufthavnen for at flyve til Chiang Rai (Ikke inkluderet, men er billigt og vi booker gerne for jer). Om aftenen er der middag på hotellets terrasse, hvor I har en smuk udsigt over rismarkerne. (Morgenmad og aftensmad inkluderet)

Dag 5
I kan vælge mellem to programmer:

1) Til Den Gyldne Trekant, hvor Laos, Thailand og Myanmar mødes. I kommer også forbi Mae Salong, hvor I skal hilse på Akha- og Yao-stammerne. Herefter går turen ad Mekongfloden til en lille ø, der tilhører Laos. (Morgenmad og frokost inkluderet)

2) I dag skal I besøge Thailands nordligste by Mae Sai, hvor I går over grænsen til Myanmar. Byen Tachilek på den anden side af grænsen har nogle flotte templer og et hektisk grænsemarked. Men selve oplevelsen af at besøge Myanmar er noget særligt – her er det som om tiden står stille. Tilbage i Thailand igen skal I opleve nogle smukke grotter og det kongelige sommerresidens på bjerget Doi Tung. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 6
Fra Chiang Rai kører I til Chiang Mai. På vejen gør I stop ved Det Hvide Tempel, der i den grad skiller sig ud. I Chiang Mai kører I op på tempelbjerget Doi Suthep for at se det flotte tempel og ikke mindst nyde den smukke udsigt over omegnen. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 7+8
I kan igen vælge mellem to forskellige programmer.

1) På dag 7 er der bytur i Chiang Mai, hvor I selvfølgelig skal se de berømte templer. I skal også på sejltur på ping-floden. Om aftenen natsafari i Chiang Mai Zoo. Dag 8 tager I til en camp udenfor Chiang Mai for at møde elefanterne i deres rette element. Herefter skal I på let rafting ned ad floden og til sidst besøge en orkidéfarm. (Morgenmad og frokost inkluderet – på dag 7 kun morgenmad)

2) Dette program er for de aktive. På dag 7 tager I på en pragtfuld cykeltur i Chiang Mais omegn, hvor I virkelig kommer tæt på de lokale. Der er indlagt besøg i en landsby, hvor I selv er med til at lave jeres frokost. En dag fuld af oplevelser. På dag 8 skal I på Tree Top Adventures. Flight of The Gibbon er en af Chiang Mais mest populære attraktioner. Her svæver I i liner over trætoppene – præcis som gibbonaberne. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 9
I dag flyver I fra Chiang Mai til Bangkok (Ikke inkluderet, men er billigt og vi booker gerne for jer) – I bliver selvfølgelig hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. (Morgenmad inkluderet).

Dag 10
Dagen er til fri disposition. Vi er selvfølgelig behjælpelige med eventuelle forlængelser af opholdet og din videre rejse. (Morgenmad inkluderet).

Vi booker gerne indenrigsfly for dig, og du kan naturligvis forlænge og forkorte antal dage på rejsen. Har I andre ønsker til drømmerejsen, så kan I også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her.

 

Pris: 1.399 USD pr. person når to personer rejser sammen (ca. kr. 8.670,-)

 

Få 10 % rabat når 4 eller flere rejser sammen. Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller – deluxe: Bangkok – Montien Hotel, Chiang Mai – Park Hotel, Chiang Rai – Golden Pine Resort