thailandrundt.dk

Startpakke i Bangkok – perfekt start på ferien

Denne startpakke (ankomstpakke) på tre nætter i Bangkok er perfekt til dig, der endnu ikke har besøgt den thailandske hovedstad eller bare vil have fuldstændig styr på de første dage i fantastiske Bangkok uden at gå glip af noget.

Startpakken kan selvfølgelig også bruges til at kombinere din helt egen skræddersyede rejse, som vi med glæde laver for dig. Se mere om os og vores rejser til Thailand.

 

Inkluderet i startpakken

• Transport fra lufthavn til hotel og retur
• 3 nætter på udvalgt hotel med morgenmad
• Thaibuffet i Silom Village
• Halvdagstur i Bangkok inkl. frokost
• 1 times massage
• Engelsktalende guide

 

Program

Dag 1
Ankomst til Bangkok. Du bliver mødt af vores chauffør, der kører dig til dit hotel i Silom-området. Ca. kl. 18 går du til Silom Village, hvor du spiser thaibuffet. mens du lader dig underholde af yndefulde dansere. (Aftensmad inkluderet)

Dag 2
I dag skal du på en fantastisk byrundtur i Bangkok. Du skal bl.a. opleve Grand Palace, hvor de thailandske konger engang boede samt berømte Wat Po med den liggende Buddha. Derefter skal du på sejltur på klongerne, de små kanaler, hvor livet går sin stille gang. Du slutter af med fod- eller thaimassage efter eget valg. (Morgenmad og frokost er inkluderet)

Dag 3
Dagen er til fri disposition. Det er nemt selv at tage rundt i Bangkok med metro og skytrain, men du kan også booke udflugter hos os. Et par eksempler:

Gåtur i Chinatown
Cykeltur i Thonburi – det rolige Bangkok
Middag på So Sofitel roof top bar på 29. Etage

 

Pris: 335 USD (ca. kr. 2.100,-) pr. person ved to personer

Startpakken laves i tre forskellige kategorier:
Superior: 335 USD
Premium: 388 USD
Luksus: 518 USD

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller: Superior – Montien Hotel, Premium – Holiday Inn Silom, Luksus – Sofitel So