Startpakke i Bangkok – perfekt start på ferien

Varighed: 4 dage/3 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Bangkok – halvdags byrundtur • Pris: fra 335 USD når to rejser sammen

 

Kort om rejsen

Denne startpakke (ankomstpakke) på tre nætter i Bangkok er perfekt til dig, der endnu ikke har besøgt den thailandske hovedstad eller bare vil have fuldstændig styr på de første dage i fantastiske Bangkok uden at gå glip af noget.

Startpakken kan selvfølgelig også bruges til at kombinere din helt egen skræddersyede rejse som Peter (min samarbejdspartner i Thailand) med glæde vil lave for jer.

 

Den perfekte startpakke i Bangkok med bl.a. hotel, transport og en halvdags byrundtur inkluderet. En rigtig god introduktion til den thailandske hovedstad

 

Inkluderet i startpakken

• Transport fra lufthavn til hotel og retur
• 3 nætter på udvalgt hotel med morgenmad
• Thaibuffet i Silom Village
• Halvdagstur i Bangkok inkl. frokost
• 1 times massage
• Engelsktalende guide

 

Program

Dag 1
Ankomst til Bangkok. Du bliver mødt af vores chauffør, der kører dig til dit hotel i Silom-området. Ca. kl. 18 går du til Silom Village, hvor du spiser thaibuffet. mens du lader dig underholde af yndefulde dansere. (Aftensmad inkluderet)

Dag 2
I dag skal du på en fantastisk byrundtur i Bangkok. Du skal bl.a. opleve Grand Palace, hvor de thailandske konger engang boede samt berømte Wat Po med den liggende Buddha. Derefter skal du på sejltur på klongerne, de små kanaler, hvor livet går sin stille gang. Du slutter af med fod- eller thaimassage efter eget valg. (Morgenmad og frokost er inkluderet)

Dag 3
Dagen er til fri disposition. Det er nemt selv at tage rundt i Bangkok med metro og skytrain, men du kan også booke udflugter hos os. Et par eksempler: Gåtur i Chinatown, cykeltur i Thonburi – det rolige Bangkok, middag på So Sofitel roof top bar på 29. Etage.

 

Pris: 335 USD (ca. kr. 2.080,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser.
Hoteller: Superior – Montien Hotel, Premium – Holiday Inn Silom, Luksus – Sofitel So