thailandrundt.dk

Rejser til Vietnam

 

Vi samarbejder med det danske rejsebureau i Hanoi, der har trygheden og den personlige kontakt i fokus. Med ejeren Kenneths store kendskab til landet er du sikret de bedste oplevelser til den bedste pris.

Uanset om det gælder korte udflugter eller længerevarende rundrejser i Vietnam, så tag en snak med Kenneth og hans team for at høre, hvad de kan tilbyde dig. Rejserne er naturligvis med al transport, oplevelser og indkvartering – I skal blot koncentrere jer om at nyde det pragtfulde land med den smilende og gæstfri befolkning.

rejser til vietnam

 

Derfor skal du vælge det danske rejsebureau i Vietnam

  • Skræddersyede rejser lavet til dig
  • Fuld fleksibilitet – du bestemmer ankomstdag og rejseperiode
  • De bedste priser – du køber direkte i Vietnam og sparer et fordyrende mellemled
  • Mobiltelefon med på rejsen med nummeret til dansk kontaktperson i Vietnam
  • Servicekontor i Hanoi og Hoi An
  • Indgående lokalkendskab sikrer store oplevelser

Du kan vælge færdiglavede pakkerejser eller skræddersy din helt egen rejse med eller uden hjælp fra bureauet i Hanoi. Lader I Kenneth stå for jeres flyrejse, er I også dækket af rejsegarantifonden, når I rejser til Vietnam.

Vietnam er fuld af spændende oplevelser, og det er et utroligt alsidigt rejseland. Herunder kan du få inspiration til, hvad du kan se og opleve – men husk, det er kun forslag, der er mange andre aktiviteter og seværdigheder.

Nordvietnam – forslag til oplevelser
Det Centrale Vietnam – forslag til oplevelser
Sydvietnam – forslag til oplevelser

Der var styr sagerne, og Kenneth fulgte op på os undervejs via den mobiltelefon, han havde udleveret til os. Kenneth er en yderst kompetent, ansvarlig og omsorgsfuld rejsearrangør. Vi er meget glade for, at have valgt ham til vores tur. Aslak Vestergaard