Rejser til Vietnam

Book din rejse til Vietnam og/eller Sydøstasien gennem thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste og billigste rejser til Vietnam. Med håndplukkede hoteller og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet.

Uanset om I er til storby kombineret med badeferie, den store Vietnamrejse fra nord til syd eller jeres helt egen skræddersyede rejse, så sidder vi klar til at hjælpe jer på vej. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

Oplev Vietnam på håndplukkede hoteller

Vores rejser til Vietnam er individuelle rejser, og det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. I bestemmer også indholdet af rejsen, men vi sidder selvfølgelig klar med inspiration og spændende rejseforslag til det pragtfulde land med den smilende og gæstfri befolkning.

Som regel vil I have fly, overnatning og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Vietnam, hvor I bor på håndplukkede hoteller, der alle er besøgt og godkendt af os.

I kan også opleve flere lande undervejs eller tage et stop i f.eks. Dubai – valget er jeres. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Vietnam.

 

Det kan vi tilbyde

  • Skræddersyede rejser lavet til jer
  • Medlem af Rejsegarantifonden
  • Score på 9,6 på Trustpilot
  • Fuld fleksibilitet – rejs når I vil, så længe I vil
  • Rådgivning og kundeservice i topklasse
  • Håndplukkede hoteller og oplevelser
  • Stort lokalkendskab  – vi har selv rejst i Vietnam mange gange

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Vietnam – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer), vi sidder klar med rådgivning og inspiration.