thailandrundt.dk

Det Centrale Vietnam – forslag til oplevelser

Heller ikke i det centrale Vietnam mangler der gode oplevelser. Her er både noget til kulturelskerne, madentusiasterne og så er det her de gode strande for alvor begynder. Vi skræddersyer din rejse til Vietnam og kommer gerne med forslag til, hvad du skal se og opleve. Se mere om vores rejser til Vietnam.

 

Forslag til udflugter i det centrale Vietnam

  • Hué byrundtur – Den gamle kejserby Hué med citadellet og Den Forbudte By er en stor oplevelse. Her kan du gå dybere ind i Vietnams historie og lære mere om kejsere, konkubiner og magtfulde embedsmænd. I Hué, der ligger langs duftenes flod ligger også den berømte Thien Mu-pagode.
  • Cykeltur i Hoi An – Tag med på cykel rundt i skønne Hoi An, hvor trafikken er minimal i forhold til de fleste andre steder i Vietnam. Hoi An hed i gamle dage Faifo, og her mødtes japanske og kinesiske købmænd. Hoi An er yderst charmerende og et fast stop for backpackerne.
  • Hoi An cooking class – Sammen med kokken tager du med på det lokale marked ved Thu Bon-floden for at købe ind til det lærerige madlavningskursus. Vietnamesisk mad er fremragende, og du lærer at lave en stribe dejlige retter.
  • Den demilitariserede zone – Ved en den demilitariserede zone midt i landet handler det selvfølgelig om Vietnamkrigen. Her var der voldsomme kampe, og du kan lære mere om krigen og se, hvordan vietnameserne i zonen bor i dag. Det vil helt sikkert overraske dig.
  • My Son – Ruinerne ved My Son er det mest berømte Champa-område i Vietnam. Champa’erne var hinduer, og de har efterladt sig en lang række bygninger, der i dag kun er ruiner. My Son er absolut det bedste sted at opleve de gamle templer.
  • Danang – Centralvietnams største by er for alvor kommet på landkortet. Med rejsebogsforlaget Lonely Planets anbefaling af Danang som en by, der skal besøges for sin autentiske atmosfære, lækre mad og spirende kunstscene er byen endelig blevet opdaget af turisterne.

Som nævnt er ovenstående kun forslag – vi har mange andre ting på programmet. Se mere om vores rejser til Vietnam og hvad vi kan tilbyde.

 

centrale vietnam