thailandrundt.dk

Nordvietnam – forslag til oplevelser

Nordvietnam med hovedstanden Hanoi er måske det mest alsidige område i landet. Her finder du enestående natur og masser af spændende kulturoplevelser. Det er helt op til dig, hvad du vil se og lave – vi skræddersyer rejsen til dig og kommer naturligvis gerne med forslag og inspiration. Læs mere om, hvem vi er.

nordvietnam

 

Forslag til udflugter i Nordvietnam

  • Hanoi byrundtur – Oplev  bl.a. Litteraturtemplet, Tran Quoc Pagoden, Ho Chi Minh’s stolpehus, Mausoleet, Den Etsøjlede Pagode og landsbyen Bat Trang udenfor Hanoi.
  • Halong Bugten – Det magiske landskab i Halong Bugten er næsten et must at opleve på enhver rejse til Vietnam. Du kan vælge mellem flere forskellige cruises med overnatning ombord på det charmerende skib.
  • Sapa – Sagnomspundne Sapa kræver også en overnatning eller to. Den bjergrige provins på grænsen til Kina har en del etniske minoriteter og er elsket af vandrere og naturelskere.
  • Mai Chau – Det ægte Vietnam finder du i Mai Chau-dalen 130 km syd for Hanoi. Du kan tage dertil på en endagstur, men vi anbefaler at du snupper en overnatning eller to i et lille homestay. Her kommer du rigtig tæt på vietnameserne.
  • Ba Be Nationalpark – Den smukke nationalpark nord for Hanoi er stadig lidt af en hemmelighed blandt turisterne. Her kan du opleve en smuk sø, bo i homestays og tage på trekking af forskellig sværhedsgrad.
  • Hoa Lu og Tam Coc – Kultur og natur i smuk forening. Hoa Lu var engang hovedstad i et lille kongerige, mens det i Tam Coc handler om fantastiske naturoplevelser. Tag med ud på floden i robåd og se klipper, grotter og et landskab, der ligner det i Halong Bugten.

Husk – ovenstående er blot forslag. Vi har selvfølgelig mange andre ting på programmet. Se mere om fordelen ved at rejse med os.